Deze hartstochtelijke Netflix-film houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Deze hartstochtelijke Netflix-film houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De romantische film Sen Inandir in de Top 10.

De Netflix Top 10 werd afgelopen weekend veroverd door de nieuwe intieme Netflix-film A través del mar. Die film belandde gelijk op de vierde plaats in de lijst. Een plek daaronder debuteerde een andere hartstochtelijke film, namelijk Sen Inandir.

Het Turkse Sen Inandir alias Make Me Believe komt van regisseurs Murat Saraçoğlu en Evren Karabıyık Günaydın en Netflix omschrijft de film als "romantisch" en "haat-liefderelaties". Je ziet rollen van onder meer Ayça Ayşin Turan, Ekin Koç en Zerrin Sümer.

Basic ontvangen
Zoals zoveel Netflix-films in het genre is de ontvangst niet slecht te noemen, maar ook niet goed. Op de IMDb staat Sen Inandir nu op een 6,0/10 en FilmTotaal-recensent Jacoline Maes kwam tot twee sterren in haar recensie:

"Sen İnandır is prima voor een lui en zonnig middagje, maar na enige reflectie zal alleen maar meer opvallen hoezeer het script een gatenkaas is. De knappe acteurs doen hun best, maar zorgen evenals de landschappen vooral voor een mooi plaatje."

Nu op Netflix
Heb je zin in Sen Inandir, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Twee bemoeizuchtige oma's verleiden hun volwassen kleinkinderen tot een ontmoeting die een jeugdliefde weer doet oplaaien, maar ook oude ruzies.

NieuwsFilm

meest populair