Melinda and Melinda

Melinda and Melinda (2004)

Life can be a comedy or a tragedy, it all depends on how you look at it.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Een tussendoortje, meer kan je van deze M&M niet maken. de cast speelt perfect (zelfs ferrell) en brengen de personages ook echt tot leven, het verhaal op zich zou leuk moeten zijn om te volgen maar spijtig genoeg is het dat toch net niet in praktijk. de drama is gewoon éen en al depressie en van zo een films zou je enkel depressief worden, het komische verhaal is dan weer nergens komisch. niet omdat ferrell of carrell of ga zo maar door slecht spelen, maar gewoon omdat ook dat verhaal niet echt komisch is en de dialogen ook eerder dramatisch geschreven worden. maar al bij al blijft het verhaaltje wel boeiend omdat je wil kijken hoe éen uitgangspunt kan uitmonden in 2 verschillende werelden met verschillende keuzes en beslissingen. dat is wel leuk om te zien maar meer dan dat word deze film niet.

6/10

Palumara

Avatar

Een mindere maar toch nog zeer goede film van Woody Allen. Ik vond de film vooral goed omdat er 2 verschillende verhaallijnen zijn. De komische verhaallijn was in het begin iets minder maar kon me toch nog wel blijven boeien. Er was altijd een perfecte balans tussen komedie en drama en ik kreeg ook nooit het gevoel of ik nu naar een komedie of een tragische film zat te kijken. Ik had hier toch weer graag Allen zelf mee zien acteren maar gelukkig acteerde de andere personages goed genoeg en soms zag je gewoon in de personages Allen tot leven komen.
Een zeer goed tussendoortje waar niet veel op aan te merken valt maar dan ook weer niet heel speciaal is. Desalniettemin heb ik er toch wederom van genoten.