After Everything
Het hitsige verhaal van Hardin en Tessa wordt afgesloten met een einde dat een jaar geleden al had moeten komen.
play

5,0 details

  • 93 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
93 Min Verenigde Staten

Hardin worstelt om verder te gaan met zijn leven. Geplaagd door een writer's block en de verpletterende breuk met Tessa, reist Hardin naar Portugal op zoek naar een vrouw die hij in het verleden heeft gekwetst - en om zichzelf te vinden. Hij realiseert zich dat hij moet veranderen om Tessa terug te winnen, voordat hij de ultieme verbinding aan kan gaan.

Regie
Castille Landon
Cast
Louise Lombard, Stephen Moyer, Hero Fiennes Tiffin, Mimi Keene, Josephine Langford, Rosa Escoda, Victoria Paige Watkins, Cora Kirk, Benjamin Mascolo, Nathalia Rossetti, Jessica Webber, Paul S. Tracey, Ella Martine, Carmen Santos, Laura Dutra, Anton Kottas, Arielle Kebbel, Carter Jenkins, Rob Estes, Harrison Osterfield, Frances Turner, Chance Perdomo, Niyi Akin.
Budget
$ 14.000.000
Release
13.09.2023
Release NL
13.09.2023
Release DVD
20.12.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Castille Landon | Scenario: Castille Landon, Anna Todd | Cast: Hero Fiennes Tiffin (Hardin Scott), Josephine Langford (Tessa Young), Mimi Keene (Nathalie), Stephen Moyer (Christian Vance), e.a. | Speelduur: 93 minuten | Jaar: 2023

In vier jaar tijd zijn er maar liefst vijf films in de After-reeks uitgekomen. Al sinds 2019 kunnen we zien hoe Tessa Young en Hardin Scott jonge meisjes ervan overtuigen dat liefde zwaar, moeilijk en vol van emotionele uitbarstingen en manipulatie moet zijn. Hardin legt het zelf het beste uit in een van de laatste scénes, waarin de twee toxische geliefden elkaar voor het eerst in lange tijd weer zien: "Wij zijn onvermijdelijk." Het maakt niet uit hoe slecht Hardin zich gedraagt, want Tessa zal altijd bij hem terugkomen.

In After Everything is er weinig meer te vertellen wat betreft het liefdesverhaal van Tessa en Hardin. De twee zijn aan het begin van de film uit elkaar, en de oplettende kijker zal weten dat dat betekent, dat het enige wat er nog te gebeuren staat, een laatste hereniging is. De vraag is dus hoe we daar komen, maar in plaats van de gewoonlijke welles-nietes, haat-liefdeverhouding die de rode draad van de vier andere films vormt, volgen we deze keer Hardin in zijn reis naar persoonlijke ontwikkeling.

videotrailers & clips