Mistletoe Match
Het is geen echte opwarmer voor de kerst, maar verder steekt het simpele verhaal goed in elkaar.
play

5,1 details

  • 90 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Canada
90 Min Canada

Deze kerst gaat Olivia Hayes undercover om haar lezers een diepgaande en cynische kijk te geven op het enorm succesvolle jaarlijkse Secret Santa for Singles-evenement. Daar ontmoet ze de alleenstaande vader en knappe weduwnaar Thomas, die net zo sceptisch is over het evenement als zij. De vonken vliegen er snel vanaf, maar zal ze, met een langverwachte promotie op het spel, het risico lopen alles te verliezen voor de romance die ze nooit zag aankomen?

Regie
Graeme Campbell
Cast
AnnaMaria Demara, Andrea Davis, Elena Juatco, Catherine McGregor, Vas Saranga, Dianne Aguilar, Will Bowes, Sophie Bastelle, Ryan Bruce, Tessa Kozma, Chris Hong, Vivian Peryl Simms.
Release
03.12.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Graeme Campbell | Scenario: Jessica L. Randall | Cast: Elena Juatco (Olivia), Ryan Bruce (Thomas), Vas Saranga (Alfie), Dianne Aguilar (Mia), Tessa Kozma (Erin), e.a. | Speelduur: 85 minuten | Jaar: 2022

Een slecht scenario zal met de beste regie, acteurs en productie nooit een meesterwerk worden. Een script is een fundering, als die al wankel is, valt er geen sterk huis op te bouwen. Daar tegenover staat dat een goed script nooit een slechte film kan opleveren, zelfs al is het een goedkope tv-productie zoals Mistletoe Match. Er is nergens enig geld aan uitgegeven, maar dit verhaal zit goed genoeg in elkaar om prima te vermaken.

Olivia is journalist en wil graag naar Berlijn, waar een functie beschikbaar is. Haar baas in New York zegt dat ze haar zal aanbevelen, als ze een indrukwekkend stuk kan schrijven over Mistletoe Match. Dat is een kerstevenement waarbij vrijgezellen negentig procent kans maken om hun ware liefde tegen te komen. Olivia schrijft zich in en ontmoet bij de eerste bijeenkomst Thomas, die er ook niet veel zin in heeft; zijn beste vriend heeft hem opgegeven. Ze spreken af zich voor te doen als stelletje om door dit onzinnige gedoe uit te zitten.

videotrailers & clips