The Snowball Effect
Deze kerstfilm raakt bedolven onder de lawine van soortgelijk formulewerk.
play

4,8 details

  • Romantiek
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Twee weerrivalen die vastzitten in hetzelfde stadje dat Kerstmis is vergeten, moeten het beste weerbericht maken om hun droombaan te krijgen.

Regie
Christopher James Lang
Cast
Anjali Khurana, Frank Czarnowski, Landon Moss, Russell Bradley Fenton, Leta Tavares, Dick McMahon, Jennifer Bubriski, Samantha Rose Valletta.
Release
24.12.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Christopher James Lang | Scenario: Kristen Crocker, Christopher James Lang | Cast: Anjali Khurana (Tara), Landon Moss (Sam), Russell Bradley Fenton (Reuben), Leta Tavares (Olivia), e.a. | Speelduur: 89 minuten | Jaar: 2023

Het is november, en dat betekent tegenwoordig kerst. Op één november beginnen wat betreft de commerciële sector de kerstklokken al te luiden. Dit feestelijke seizoen wordt voor velen al lang niet meer gekenmerkt door Bijbelse verhalen en christelijke waarden, maar door twinkelende lichtjes, zoete lekkernijen en even zoete romantische kerstfilms op al je favoriete streamingservices. Ook Videoland pakt dit jaar uit met maar liefst tien van deze films die uitkwamen op de eerste van november. The Snowball Effect is er hier één van, en loopt daarmee het risico bedolven te worden onder de lawine van formulewerk.

In The Snowball Effect strijden twee meteorologen om dezelfde baan bij een lokale nieuwszender. Zoals valt te verwachten zijn ze in alles elkaars tegenpolen. Zij is hardwerkend, georganiseerd en een workaholic. Hij is ontspannen, spontaan en heeft een gezonde werk-vrije tijd verhouding. Als ze op weg naar het sollicitatiegesprek door een sneeuwstorm samen vast komen te zitten in een kleine herberg, worden ze gedwongen nader tot elkaar te komen om het dorpje Mistletoe te helpen de magie van kerst terug te vinden.

videotrailers & clips