Your Christmas or Mine 2

5,3 details

  • Komedie
  • Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk

Ze hebben Kerstmis wéér omgeruild. Kan de relatie van Hayley en James nog een turbulente familiekerst overleven, of is hun toekomst samen definitief van de baan?

Regie
Jim O'Hanlon
Cast
Asa Butterfield, David Bradley, Jane Krakowski, Alex Jennings, Daniel Mays, Angela Griffin, Cora Kirk, Natalie Gumede, Karl Markovics, Anna Behne, Nabila Dolfini, Joseph Obasohan.
Release
07.12.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Jim O'Hanlon | Scenario: Tom Perry | Cast: Asa Butterfield (James Hughes), Cora Kirk (Hayley Taylor), Alex Jennings (Humphrey Hughes), Jane Krakowski (Diane), Daniel Mays (Geoff Taylor), David Bradley (Jack Taylor), e.a. | Speelduur: 101 minuten | Jaar: 2023

Als een cadeautje onder de boom waarvan je niet wist dat je het nodig had, brengt Your Christmas or Mine 2 de nodige vrolijkheid in dit vervolg op de onverwachte hit van vorig jaar. Vrijwel de gehele cast en crew keren terug in een poging het succes te herhalen. Gelukkig kopieert regisseur Jim O'Hanlon niet hetzelfde plot van de eerste film, maar borduurt op een natuurlijke manier voort op eerdere gebeurtenissen. Waarbij de kerstclichés en voorspelbaarheid, zoals vaker in kerstfilms, de kijker niet bespaard blijven.

Het is (weer) kerstavond, en James en Hayley zijn niet van plan om dezelfde fout als vorig jaar te maken. Hun families ontmoetten elkaar op het vliegveld, klaar om samen te vertrekken naar een prachtige bestemming. James' vader Humphrey heeft Hayleys familie uitgenodigd om mee te gaan naar een schilderijachtig plekje in de Oostenrijkse Alpen en skiënd te genieten van kerst.