B&B Merry

B&B Merry (2022)

5,3 details

  • 85 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
85 Min Verenigde Staten

Tracey, een reisblogster, wordt door Graham uitgenodigd om Kerst te vieren in de knusse bed-and-breakfast van zijn familie. Ze kampen met zware concurrentie van een nabijgelegen hotelresort dat hun klanten afsnoept, waardoor de toekomst van het familiebedrijf op het spel staat.

Regie
Paula Elle
Cast
Kate Twa, Jesse Hutch, Jen Lilley, Nick Preston, Laura Yenga, Marnie Mahannah, Peter Louis Chouinard, Harrison Coe, ShellyLyn Williams, Douglas Mpindiwa.
Release
04.12.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Paula Elle| Scenario: Hayley Carr Guy Yosub | Cast: Jen Lilley (Tracy Wise), Jesse Hutch (Graham), Kate Twa (Sarah), ShellyLyn Williams (Barbara), Laura Yenga (Annie), e.a. | Speelduur: 85 minuten | Jaar: 2022

B&B Merry slaagt erin alles zodanig voor te kauwen dat de enige moeite die nog vereist wordt, het lezen van de ondertiteling is. De aandacht wordt nauwelijks gegrepen of vastgehouden, van een origineel script of uniek of apart camerawerk is geen sprake. Er wordt geen enkele inzet gevraagd van de kijker. Gezichtsuitdrukkingen hoeven niet geïnterpreteerd te worden, scènes hoeven niet onthouden te worden zodat het verhaal later niet verwarrend wordt en grappen hoeven niet begrepen te worden (en slechts in het beste geval om worden gelachen).

In B&B Merry wordt reisblogger Tracy uitgenodigd voor een romantisch weekendje weg in het kerstige B&B Merry in Silver Peak. Tracy krijgt daarnaast een baan aangeboden door een prestigieus reismagazine waarvoor ze ook het super-de-luxe Park View hotel in diezelfde stad moet beoordelen. Als echter blijkt dat Graham, de knappe zoon van de B&B-eigenares, Tracy heeft uitgenodigd in de hoop dat haar blog de B&B weer winstgevend kan maken, komt Tracy's professionele onafhankelijkheid onder vuur te liggen. Het Park View hotel is namelijk de reden dat B&B Merry geen klanten heeft.

alle artikelen (1)

B&B Merry Nieuwsberichten