Nieuwe decemberfilm op Netflix wordt erg sterk bekeken

Op de zesde plaats in de Netflix Top 10 staat nu de film B&B Merry.

Binnenkort start de wintereditie van B&B Vol Liefde, een realityserie die heel wat kijkers weet te trekken. Voor de fans van de serie is de film B&B Merry misschien wel iets. Deze verscheen een paar dagen geleden op Netflix en staat nu op plaats zes in de Netflix Top 10.

De romantische komedie van Hallmark verscheen in 2022 en komt van regisseur Paula Elle. Netflix omschrijft de film met woorden als "charmant, feelgood" en "romantisch". Je ziet rollen van onder andere Jen Lilley, Jesse Hutch en Nick Preston.

Basic ontvangen
B&B Merry wordt redelijk basic ontvangen. Op de IMDb staat de film op een redelijke 6,5/10 en FilmTotaal-recensent Femke van Kooten gaf na het zien van de film een prima 2,5 ster, en concludeerde:

"Van 'show don't tell' is er in deze film dus geen sprake, maar kerstfilms hoeven toch niet meer dan 'show met kerstbel' te zijn en dat is B&B Merry in ieder geval ten volle."

Nu op Netflix
Wil je B&B Merry even meepikken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een blogger komt tijdens de kerstdagen naar een klein stadje om een B&B te beoordelen, maar schiet de worstelende eigenaren te hulp en wordt verliefd op hun zoon.

NieuwsFilm

meest populair