Annie (1999)

The Music. The Memories. The Magic.

5,4 details

  • Familiefilm
  • Musical
  • Komedie
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

De elfjarige Annie woont haar hele leven al in een weeshuis. Ze doet verschillende pogingen om aan haar uitzichtloze bestaan te kunnen ontsnappen, maar wordt altijd gesnapt door de directrice van het weeshuis, Miss Hannigan. Op een dag wordt Annie uitverkoren om een week door te brengen bij de beroemde miljonair Oliver Warbucks. Ze verovert de harten van het personeel, Mr. Warbucks en zelfs de president van Amerika. Mr. Warbucks wil haar zelfs adopteren, maar Annie is op zoek naar haar echte ouders. De broer van Miss Hannigan en zijn vriendin beramen een gemeen plan en doen zich voor als Annie's ouders

Regie
Rob Marshall
Cast
Kathy Bates, Alan Cumming, Kristin Chenoweth, Victor Garber, Sarah Hyland, Lalaine, Audra McDonald, Alicia Morton, Dennis Howard, Douglas Fisher, Erin Adams, Danelle Wilson, Marissa Rago, Nanea Miyata, Andrea McArdle.
Release
07.11.1999

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Annie

acties