The Underdoggs

4,5 details

  • Komedie
  • Sport
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Jaycen Jennings, ook wel bekend als 2J's, is een voormalige superster van de National Football League. De aan lager wal geraakte footballer bereikt zijn dieptepunt na een aanvaring met de wet. Om te voorkomen dat hij naar de gevangenis moet, gaat hij akkoord met het coachen van een jeugdteam. Jennings merkt dat zijn leven tijdens het proces verandert en herontdekt zijn liefde voor de sport.

Regie
Charles Stone III
Cast
Snoop Dogg, Tika Sumpter, Mike Epps, George Lopez, Nancy De Mayo, Andrew Schulz, Adan James Carrillo, Andrew Benbow, Jonigan Booth, Sencere Brown, Renee Chandler, Parker Chapin, Gavin Cole, Kylah Davila, Robert DeAngelo, Caleb Dixon, Darby Farr, Elias Ferguson.
Release
26.01.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Charles Stone III | Scenario: Isaac Schamis, Danny Segal | Cast: Snoop Dogg (Jaycen Jennings), Mike Epps (Kareem), Tika Sumpter (Cherise), Andrew Schulz (Chip), Jonigan Booth (tre), Caleb Dixon (Dwayne), Adan James Carrillo (Tony), Alexander Michael Gordon (Gary), Kylah Davila (Ghost), e.a. | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2024

Snoop Dogg, 's werelds meest knuffelbare gangsterrapper, houdt van muziek, wiet, porno en Martha Stewart. Hij is ook een groot sportfan. Honkbal, basketbal, ijshockey, maar vooral American football hebben een warme plek in zijn hart. Snoop is een gediplomeerd footballcoach en heeft in Californië een jeugdcompetitie voor kansarme jongeren opgezet: de Snoop Youth Football League. Deze organisatie bestaat uit vijftig teams die meer dan vijftienhonderd jongeren van de straat houden.

Over het wel en wee binnen Snoops footballcompetitie verscheen in 2016 de Netflix documentaireserie Coach Snoop en nu kunnen we genieten van een gefictionaliseerde versie van zijn ervaringen in The Underdoggs. Dat genieten lukt tot op zekere hoogte. The Underdoggs heeft zeker zijn komische momenten en het is leuk om getuige te zijn van Snoops aandoenlijke acteerpogingen, maar de film duurt te lang en is zo voorspelbaar als de rook die opdwarrelt rond het rastakapsel van het hoofdpersonage.

videotrailers & clips