Players

Players (2024)

5,0 details

  • 105 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
105 Min Verenigde Staten

De New Yorkse sportjournaliste Mack heeft jarenlang samen met haar beste vriend Adam en hun andere vrienden manieren bedacht om mensen te versieren. Hoewel dit in de loop der jaren tot ontelbare onenightstands heeft geleid, is het volgen van hun draaiboek gebonden aan strikte basisregels. De belangrijkste is dat ze geen relatie kunnen opbouwen met hun tactieken. Wanneer Mack onverwachts valt voor haar nieuwste doelwit, de charmante oorlogscorrespondent Nick, begint ze alles te heroverwegen. Terwijl de grenzen tussen werk, plezier, vriendschap en romantiek beginnen te vervagen, moet Mack leren wat er voor nodig is om een echte relatie in stand te houden.

Regie
Trish Sie
Cast
Tom Ellis, Gina Rodriguez, Liza Koshy, Joel Courtney, Damon Wayans Jr., Augustus Prew, Brock O'Hurn, Jerry Kernion, Claudia Maree Mailer, Scottie DiGiacomo, Kais Boukthir, Sarah Dacey-Charles, Dan Cordle, George J. Vezina, Sterling Jonatán Williams, Veraalba Santa, James Hightower, Darron Jay Morgan.
Release
14.02.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Trish Sie | Scenario: Whit Anderson | Cast: Gina Rodriguez (Mack), Damon Wayans Jr. (Adam), Tom Ellis (Nick), August Prew (Brannagan), Joel Courtney (Little), Liza Koshy (Ashley), e.a. | Speelduur: 105 minuten | Jaar: 2024

Uitgerekend op Valentijnsdag, die ontdaan van de commerciële insteek toch om ware liefde draait, brengt Netflix een romantische komedie uit over een groep vrienden die (bed)partners verslijten bij de vleet. Om een date te scoren hebben ze - zoals ze het zelf noemen - 'plays' bedacht: tactieken en scenario's om iemand mee het bed in te lokken. Een vast succesnummer is bijvoorbeeld het ten overstaan van vrouwelijk schoon uitmaken met een neppartner en dan de zieligheidskaart trekken.

Spil van de scharrelende vriendenclub is dertiger Mack, die voor een New Yorkse krant sportverslagen schrijft en daarbij de meest bizarre wedstrijden moet bezoeken. Zoals een combinatie van worstelen en schaken. Ze werkt samen met besties Adam en Brannagan op dezelfde redactie, maar gewerkt wordt er nauwelijks. Als op een dag de knappe Britse schrijver en verslaggever Nick een bezoek brengt aan de hoofdredacteur is de interesse van Mack gewekt.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Players Nieuwsberichten