In één klap is 'Players' de best bekeken film op Netflix

In één klap is 'Players' de best bekeken film op Netflix

De romantische komedie Players doet het gelijk ijzersterk op de streamingdienst Netflix.

De Netflix Top 10 verwelkomde deze week een prima Nederlandse oorlogsfilm, maar deze blijkt niet opgewassen tegen een andere nieuwe release op de streamer. De film Players pakt namelijk gelijk de koppositie in de toplijst.

De Netflix Original Players komt van regisseur Trish Sie, bekend van onder andere Pitch Perfect 3 en The Sleepover. Netflix omschrijft Players met woorden als "romantisch" en "werkplek". Je ziet rollen van onder andere Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr., Joel Courtney en Augustus Prew.

Mager ontvangen
Na 21 recensies staat Players op een matige 43 procent op de Tomatometer. Het publiek van Rotten Tomatoes is iets positiever, maar daar is ook alles mee gezegd: 58 procent.

Zo schrijft de positieve Nina Metz van Chicago Tribune: "Players is een prima - soms beter dan prima - romantische komedie met in de hoofdrol bekende tv-acteurs die hun weg weten in dit soort materiaal." Courtney Howard van Variety noemt de romkom "middelmatig" en begint de spelers in Players zelfs "te haten".

Nu op Netflix
Wil je Players graag even meepakken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: De New Yorkse sportjournalist Mack heeft jarenlang succesvolle hook-up spelletjes bedacht met haar vrienden, maar wanneer ze onverwachts valt voor een van haar doelwitten, moet ze leren wat er nodig is om van simpelweg scoren naar spelen voor de winst te gaan.

NieuwsFilm

meest populair