On the Line

On the Line (2022)

Een gijzelingsdrama vol clichés en met een gewelddadige Mel Gibson, maar doorkijken tot het einde loont.
play

4,9 details

  • 104 Min
  • Thriller
  • Verenigde Staten
104 Min Verenigde Staten

Radiopresentator Elvis Cooney neemt tijdens het maken van zijn programma een mysterieus telefoontje aan. De onbekende persoon aan de andere kant van de lijn dreigt tijdens de uitzending het hele gezin van Elvis vermoorden. Om zijn dierbaren te redden, moet de radiopresentator een overlevingsspel spelen. De enige manier om te winnen, is door de identiteit van de misdadiger te achterhalen.

Regie
Romuald Boulanger
Cast
Mel Gibson, William Moseley, Paul Spera, Nadia Farès, Enrique Arce, John Robinson, Ravin J. Ganatra, Carole Weyers, Kevin Dillon, Alia Seror-O'Neill, Yoli Fuller, Avant Strangel, Yann Bean, Nancy Tate, Romy Pointet, Hallie Paquin, Anna Maryan, Rebecca Leffler.
Release
31.10.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Romuald Boulanger | Scenario: Romuald Boulanger| Cast: Mel Gibson (Elvis Cooney), Alia Seror O'Neill (Mary), William Moseley (Dylan), Paul Spera (Gary), Nadia Farès (Sam), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2022

De titel On The Line verwijst naar het nachtelijke radioprogramma van Elvis Cooney. Elvis wordt door zijn collega aangekondigd als: "de radiohost waar elke vrouw van droomt, de man met de betoverende stem, hij die alles heeft". Geen wonder dat Elvis' ego ook tot een flinke omvang is gezwollen; hij voelt zich de koning van de nacht.

Zijn baas deelt hem echter mee dat zijn populariteitscijfers afnemen. Hij doet te weinig op social media en de luisteraars vinden vooral dat hij te ver gaat in zijn bijtende kritiek en lompe humor ten koste van anderen. Op een nacht krijgt Elvis een beller in de uitzending die een bloedrood appeltje met hem heeft te schillen. Wat volgt is een kat en muis spel waarbij ook Elvis' collega's worden betrokken en de vuurwapens en explosieven weer uit de opslag komen. Tsja, dit is natuurlijk wel een Mel Gibson-film.

videotrailers & clips