The Unbreakable Tatiana Suarez

7,3 details

  • Documentaire
  • Sport
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Het ongelooflijke verhaal van Tatiana Suarez, die een gebroken nek en kanker overwon om kampioen te worden in Mixed Martial Arts en een van de beste vechters ter wereld in de UFC.

Regie
Cassius Corrigan
Cast
Ariel Helwani, Andrew Galpin, Tatiana Suarez, Dana White.
Release
31.01.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Cassius Corrigan | Cast: Tatiana Suarez (zichzelf), Andrew Galpin (zichzelf), Ariel Helwani (zichzelf), Dana White (zichzelf), e.a. | Speelduur: 79 minuten | Jaar: 2024

In de wereld van mixed martial arts zijn er weinig verhalen zo inspirerend als het verhaal van Tatiana Suarez. The Unbreakable Tatiana Suarez vertelt haar bijzondere verhaal van jong worsteltalent tot haar successen in de UFC, terwijl ze tegenslag na tegenslag overwint. Helaas wordt dit op zo'n gehaaste manier in beeld gebracht, dat de boodschap niet helemaal overkomt.

Al vanaf jonge leeftijd toont de Amerikaanse, met een Mexicaanse achtergrond, veel interesse in het worstelen. Ze blijkt veel talent te hebben, en het worstelen wordt meer dan een hobby. Met een ongekende toewijding voor iemand van haar leeftijd maakt ze enorm veel trainingsuren. Het is echter ook een uitlaatklep, die haar helpt om te gaan met alle tegenslagen. Suarez heeft een moeilijke jeugd, waarin onder andere haar vader plotseling zijn gezin achter laat. Dit alles zorgt voor een ongelooflijke drijfveer om succesvol te worden in het worstelen.