A Pinch of Portugal
Zelfs voor Hallmark is dit wel erg ongeïnspireerde meuk.
play

6,1 details

  • 84 Min
  • Romantiek
  • Canada
  • Verenigde Staten
84 Min Canada

Anna is een hulpkok die voor een reizend kookprogramma werkt. Ze krijgt te horen dat de crew naar Portugal gaat, maar chef-kok Dean zal niet meegaan omdat hij over zijn contract onderhandelt. Van producent Hope krijgt Anna de taak om met cameraman Russ en visagiste Brooklyn alvast te gaan filmen in Portugal. Daar verkent Anna de smaken van Portugal en gaat op een culinair avontuur om de verborgen juwelen en geheimen van het land te ontdekken.

Regie
Clare Niederpruem
Cast
Heather Hemmens, Luke Mitchell, Amy Louise Pemberton, Johnna Dias-Watson, Darren Day, Martina Laird, Michael Monicatti, Duarte Gomes, André Gago, Eric Geynes, Paulo Cardoso, Mário Ribeiro.
Release
22.04.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Clare Niederpruem | Scenario: Nicole Baxter | Cast: Heather Hemmens (Anna), Luke Mitchell (Russ), Amy Louise Pemberton (Hope), Duarte Gomes (Lucas), Johnna Dias-Watson (Brooklyn), e.a. | Speelduur: 82 minuten | Jaar: 2023

Afgaand op romantische komedies zouden er meer vrouwelijke dan mannelijke chefkoks moeten zijn. Waarom heeft dit genre toch met dit beroep? De enige film die voedsel eten op een erotische manier in beeld bracht was 9½ Weeks en dat was niet bepaald een romkom. A Pinch of Portugal neemt dit uitgekauwde uitgangspunt en plaatst het op een zonnige en pittoreske plek, wat een aardige hint is naar het algehele niveau van de film.

Anna is de keukenassistent van een televisiekok met een kort lontje. Ze heeft eigen ideeën, maar die houdt ze voor zichzelf omdat haar voorganger werd ontslagen om het geven van een suggestie. Het programma mag een aflevering opnemen in Portugal, maar eenmaal daar moet Anna alles presenteren omdat de chef over zijn contract aan het onderhandelen is. Gelukkig is daar de zwoele Lucas om haar gezelschap te houden, maar is dat wel de juiste man voor haar?

videotrailers & clips