Love, Divided

Love, Divided (2024)

Deze nieuwe buren horen alles van elkaar, zelfs het steeds harder kloppen van elkaars hart.

5,2 details

  • 98 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Spanje
98 Min Spanje

De jonge Valentina is een pianiste die zich in haar appartement voorbereidt op een auditie. David, die naast haar woont en zich bezighoudt met het ontwikkelen van spelletjes, kan zich enkel concentreren in complete stilte. Slechts een dunne muur scheidt hen echter. Zullen de buren leren om in harmonie met elkaar te leven?

Alt titel
Pared con Pared
Regie
Patricia Font
Cast
Natalia Rodríguez, Paco Tous, Adam Jezierski, Miguel Ángel Muñoz, Àlex Maruny, Maite Sandoval, Aitana, Fernando Guallar, Rocío Marín, Manu Imizcoz, Eduardo Ferrés, Macarena de Rueda, Joan Sentís, Mario Santos, Nacho Marraco, Carlos Cañas, Sergio Reifs.
Release
12.04.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Patricia Font | Scenario: Marta Sánchez | Cast: Aitana (Valentina), Fernando Guallar (David), Natalia Rodríguez (Carmen), Adam Jezierski (Nacho) , Paco Tous (Sebas), Miguel Ángel Muñoz (Óscar), e.a. | Speelduur: 98 minuten | Jaar: 2024

Wat geldt voor je familie geldt ook voor je buren: je hebt ze niet voor het uitzoeken. Een van de grootste alledaagse ergernissen is overlast van je buren, met geluidsoverlast met stip op nummer één. Natuurlijk kan het liggen aan de bouw van je huis of appartement, maar sommige mensen hebben totaal geen zin om rekening met hun buren te houden. Dat burengerucht ook kan leiden tot romantische toestanden - van het nodeloos ingewikkelde soort welteverstaan - blijkt wel uit de romkom Pared con Pared.

Pianiste Valentine is dolgelukkig dat ze een nieuw appartement kan betrekken, nadat de relatie met haar ex op de klippen is gelopen. Dat haar nieuwe buurman last kan hebben van haar vertolkingen van het oeuvre van Beethoven komt niet in haar op. Buurman David is helemaal een aparte vogel. Hij is uitvinder en werkt al jaren aan een revolutionair spel maar kan zijn proeven onmogelijk uitvoeren zonder een immense teringherrie te produceren.