Prom Dates

Prom Dates (2024)

4,4 details

  • Komedie
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

De beste vriendinnen Jess en Hannah hebben, toen ze dertien jaar waren, de afspraak gemaakt om het perfecte schoolbal te hebben. Ondanks de veranderingen die de volgende school de komende vier jaar met zich mee zal brengen, zijn de twee vastbesloten om hun schoolbalafspraak na te komen. Maar met nog maar 24 uur te gaan voor het grote evenement, valt alles in duigen als ze het uitmaken met elk van hun dates. Jess en Hannah hebben nu nog maar één avond om nieuwe dates te vinden en hun middelbare school fantasieën uit te leven.

Regie
Kim O. Nguyen
Cast
John Michael Higgins, Chelsea Handler, Adam Herschman, Leonardo Cecchi, Shea Buckner, Patty Guggenheim, Antonia Gentry, JT Neal, Terry Hu, Julia Lester, Ashley Szczerbacki, Jordan Buhat, Kenny Ridwan, Zión Moreno, Arianna Rivas, Emery Kelly, Audrey Trullinger, Marcha Kia.
Release
03.05.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Kim O. Nguyen | Scenario: D.J. Mausner | Cast: Julia Lester (Hannah), Antonia Gentry (Jess), Kenny Ridwan (Greg), Jordan Buhat (Luca), JT Neal (Jacob), Terry Hu (Angie), e.a. | Speelduur: 86 minuten | Jaar: 2024

In de eerste vijf minuten van Prom Dates probeert een hitsige tiener zijn vriendin te ontmaagden op een drukke parkeerplaats en geeft het schoolhoofd van Harrison Lee High School - natuurlijk gespeeld door John Michael Higgins - een speech met een condoom over zijn hoofd. De toon is gezet: éénmaal een puberale raunchcom voor het hooggeëerd publiek!

Visueel blijft de ranzigheid helaas beperkt tot enkele kotspartijen, maar het taalgebruik en de insinuaties zijn niet van de lucht. Jess en Hannah zijn twee grofgebekte BFF's, die al van jongs af aan in de ban zijn van het magische eindejaarsbal dat in Amerika levens zegent óf verwoest. De twee meiden hebben gezworen dat Hannah met haar ware liefde naar het bal zal gaan en dat Jess koste wat het kost prom queen wordt.

videotrailers & clips