Strange Days

Strange Days (1995)

you know you want it

Reviews (2)

Sir Smokalot

Avatar

Het kan er aan liggen dat ik een enorme doors-fan ben (vandaar dat ik de film uberhaupt heb gekeken een paar jaar geleden), of dat het genre me erg trekt, maar ik vind dit een van de meest ondergewaardeerde films die er zijn. Erg strakke acteerprestaties in een spannend verhaal. Alleen de verkrachting van goede muziek door met name goth-loser Prong, waar Ray Manzarek goddomme nog aan meegewerkt heeft (geldprobleem?), bracht het slechte in me naar boven....
Juliette Lewis daarentegen begon volgens mij in die tijd te zingen en dat deed/doet ze vind ik niet onverdienstelijk. Tegenwoordig doet ze het meer dan acteren.
De niet-doors muziek is goed aan te horen, vooral Strange Fruit-No White Clouds en natuurlijk het werk van Skunk Anansie.
Ik wil hem absoluut nog een keer zien!

jacq

Avatar

Ik vind het juist een hele goede film. Een "apart" verhaal alleen beroerd uitgewerkt. Maar het gegeven vind ik enorm goed. Jammer van Lewis dat die al duidelijk bezig was af te glijden. Meestal acteert ze fantastisch maar hier.... nee niet echt. Dan steelt Angela de show. Toch maar kijken want al met al vind ik het een geweldige film met een paar scenes waar ik iedere keer weer van gruwel.