Sleepy Hollow (1999)

Beware!

Reviews (4)

BeePee

Avatar

Ik moet toch zeggen dat ik het hier met de minderheid eens ben. Het is allemaal zeker mooi opgezet, zeer goed camerawerk en de acteurs zijn ook prima. Depp is sowieso een van mijn favoriete acteurs, maar ik vond de film zo vreselijk voorspelbaar en slecht. Heb hem in de bioscoop gezien, wel afgekeken, maar wist na een half uur al wie er nou achter zat. Dat vond ik zelf een beetje jammer, ik hou namelijk wel van films die je echt moet blijven kijken tot het einde om te weten wie erachter zat. Dat was bij deze dus absoluut niet het geval!
De film krijgt van mij een 3, omdat het er allemaal wel mooi uit zag!

Lights-Camera-Action

Avatar

Dit is misschein wel mijn favoriete film!
Echt in één woord GEWELDIG vind ik 'm!
Ik heb deze film zelf al vrij lang op DVD en die is echt behoorlijk vaak gedraaid. En dit jaar heb ik hem laten signeren door het meesterbrein achter deze film zelf, Mr. Burton! Dat maakt de film natuurlijk alleen maar specialer voor mij..

Voor iedereen die gewoon van een goede film houdt, zeker weten kijken!

movietwister

Avatar

Ja ik weet t, na deze hou ik mijn mond en laat jullie met rust zodat jullie kunnen genieten van deze ..... :X ...... film!

Maar ik snap het niet. Normaal dan zijn de voor- en tegenstanders van een film wel redelijk verdeeld hiero. En meestal komt mijn smaak overeen met de heersende beoordeling hier, maar nu......
Ik voel me net een alien. Bijna iedereen hier vindt deze film geweldig! Het moet dus aan mij liggen. Ik heb een verkeerde smaak en ik heb er geen verstand van. Het is triest, maar met honderd tegen één kan ik niet anders concluderen dat ik een buitenstaander ben. Nogmaals heel veel plezier allemaal.

Ik blijf het een absoluut waardeloze film vinden. Boehoehoehoe! Niemand begrijpt mij..... snik
:'(

movietwister

Avatar

Sorry mensen, maar hebben jullie echt dezelfde film gezien als ik?

Ik vond m waardeloos!, correctie: Waardeloos!!!

Ik heb niets tegen Johnny, integendeel, maar wat was iedereen slecht in deze film. Het overdreven onhandige gestuntel van Depp was zo ongeloofwaardig. Wat wilden ze nou met deze film? Een komedie? Een griezelfilm?
Als je m kijkt en je vind m leuk, mooi meegenomen. Kijk, ik kan niemand afraden om een film te zien, vrij land en zo, maar deze was eens en nooit meer voor mij.

[rating 0.5]