BeePee Avatar

BeePee

Laatste reviews

Sleepy Hollow(1999)

"...Ik moet toch zeggen dat ik het hier met de minderheid eens ben. Het is allemaal zeker mooi opgezet, zeer goed camerawerk en de acteurs zijn ook prima...."

Shaft(2000)

"...Ik vond dit een goeie film, zeker niet het origineel.. Maar dat is meestal bij remakes.. Vind wel het IMDB-cijfer wat ondergewaardeerd voor deze film!..."

Laatste reacties

"...Hij is misschien wel kritisch, maar als hij 2 sterren geeft mag dat in mijn ogen wel meer toegelicht worden dan in 4 alinea's.. Waarvan er 2 ook nog over de inhoud van het verhaal gaan.. Ik wil hem nog steeds zien, want de trailers die ik heb gezi......"
The Men Who Stare at Goats
"...Volgens mij zijn er ondertussen zoveel beelden op internet verschenen dat je de hele film al hebt gezien, alleen niet achter elkaar.. Wil niet zeggen dat ik dan niet meer benieuwd ben naar deze film, maar toch....."
60 minutes Avatar special (video)
"...Toch beter dat ze op het einde $80000,- overhebben van die Chinees :)!..."
Wil jij een weekendje "The Hangover"?
"...Beetje jammer dat ik op m'n werk niet kan bepalen of ik IE7 gebruik.. Helaas nog gewoon IE6 en ook geen FireFox.. Nog iets, niet dat dat iets hier mee te maken heeft, maar bij Films op TV, staat de link "Vandaag" al een week op 13-08-2009.. De ech......"
Huishoudelijke mededeling: nieuw hoofdmenu
"...Weet niet of dit wat gaat worden, zijn maar weinig acteurs die dit zo goed kunnen spelen als Pryor deed!..."
Remake Brewster's Millions

laatste ratings

watchlist

BeePee heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.