BeePee Avatar

BeePee

Laatste reviews

Sleepy Hollow(1999)

"...Ik moet toch zeggen dat ik het hier met de minderheid eens ben. Het is allemaal zeker mooi opgezet, zeer goed camerawerk en de acteurs zijn ook prima...."

Shaft(2000)

"...Ik vond dit een goeie film, zeker niet het origineel.. Maar dat is meestal bij remakes.. Vind wel het IMDB-cijfer wat ondergewaardeerd voor deze film!..."

Laatste reacties

"...Beter dan zijn voorganger, zit wat meer humor in en ook leukere actie.. Jammer dat Lucy Liu in deze film niet voorkomt ;)! Vooral grappig dat [spoiler]de schrijver van Sherlock Holmes[/spoiler] er in voorkomt :)!..."
Shanghai Knights
"...Geniale film, Tom Hanks speelt echt super hierin, alhoewel ik het met de meerderheid eens ben, dat het niet mijn favoriete acteur is.. Alhoewel deze en Cast Away daarop een uitzondering zijn! Deze film staat sowieso in mijn top 10! [b]9/10[/b]..."
Forrest Gump
"...Redelijke bondfilm, leuk dat Sean Connery terugkwam na het dramatische optreden van George Lazenby als James Bond! Wel een van de mindere James Bonds van Sean.. [b]6/10[/b]..."
Diamonds Are Forever
"...Prima film om lekker weg te kijken! Al een aantal keren gezien, daarom sla ik hem deze keer over! Wel leuke combi met Belushi (vrolijk en niks van regels aantrekken) en Schwarzenegger (hard en zakelijk), maar een concept dat in heel veel politiefil......"
Red Heat
"...Grappige film, veel droge humor erin! Blijft een tiener-chickflick, maar wel een van de leukere! Amanda Bynes speelt haar rol best goed, vooral leuk om te zien hoe ze zich soms nog vergist in jongen/meisje! [b]7/10[/b]..."
She's the Man

laatste ratings

watchlist

BeePee heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.