movietwister Avatar

movietwister

Laatste reviews

I Spy(2002)

"...Het is weer eens zover.... Wat vond ik deze film slecht! Nee, echt heel slecht. Het verhaal had leuk kunnen zijn, maar wordt zo teniet gedaan..."

The Rock(1996)

"...Ik ken m van buiten en ga vanavond niet meer kijken, maar het is en blijft een absolute topper. Heb wel altijd moeite met . Maar oke, ik ben een..."

A League of Their Own(1992)

"...Ja, dit vond ik nu echt een verrassing! Hele leuk film en Tom Hanks, ge-wel-dig! Vond ook de sfeer van toen leuk in beeld gebracht. En Madonna..."

Sleepy Hollow(1999)

"...Ja ik weet t, na deze hou ik mijn mond en laat jullie met rust zodat jullie kunnen genieten van deze ..... :X ...... film! Maar ik snap het niet...."

Sleepy Hollow(1999)

"...Sorry mensen, maar hebben jullie echt dezelfde film gezien als ik? Ik vond m waardeloos!, correctie: Waardeloos!!! Ik heb niets tegen Johnny,..."

Laatste reacties

"...Ik heb m gisteravond gezien en ben er helemaal weg van. Het was gewoon één geweldige achtbaanrit van 85 minuten! Ik kan m iedereen aanraden en zeker de mensen die weer eens iets origineels en iets meeslepends willen zien. Ik vind de 4,5 ster zeke......"
Cloverfield
"...Wat was er mis met 8mm?..."
Windtalkers
"...Het spijt me, maar na Doom is mijn vertrouwen in films uit schiet-games op moleculair niveau afgebroken......."
Halo-regisseur bekend
"...Heren Heren! Ik ben bang dat ik hier een pandora´s box geopend heb... Het enige dat ik daarmee wilde zeggen is, dat toen ik 12 jaar was er heel weinig (geen dus) bloot op TV of elders te vinden was. En als je dan jezelf net een beetje begint te o......"
Volkmann dood gevonden
"...[quote=Mark]WAT! WAT? WATWATWATWAT!?! WHAT? WAT WAT wat aat akhedrfqwer lkadsj woi wat? Wat!? WHAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaht? Gatverdamme....[/quote] U bedoelt?..."
Volkmann dood gevonden

laatste ratings

movietwister heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

movietwister heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.