Crossroads (2002)

Dreams change. Friends are forever.

Reviews (3)

Spider-fan

Avatar

Het acteren van Britney (en de andere acteurs) is best aardig, maar ze wordt hier niet echt geholpen door een buitengewoon zwak verhaaltje.

Met Dan Aykroyd in de film hadden ze er nog beter een komedie van kunnen maken.
Nadat Britney voor het eerst hoort dat Ben, de jongen die de meisjes door Amerika vervoert wellicht iemand vermoord heeft, klinkt er prompt uit de luidsprekers van de auto een song met de tekst: 'Here's something you can't understand; how I can just kill a man!'
Dat is leuk gevonden. :D

'And stop calling me Lucy!!'

T ft. D

Avatar

Als Spears volstrekt onbekend was weet ik wel zeker dat deze film minstens een 5je zou scoren bij IMDB. Ik vind het zó kortzichtig om een film aftekraken op een zangeresje die het eigenlijk juist vrij aardig doet. En geloof t of niet, maar er zijn zelfs een paar gerenomeerde film critici die er wel objectief naar kijken en dat bevestigen.
Crossroads is geen oscar winner, maar het is een uiterst aardige Chick-flick. Met een paar interessante plot-wendingen. Mevr. Spears doet het echt niet onaardig als actrice, alleen lijkt het af en toe of ze lachgas op de set hadden.

Absoluut geen onaardig filmpje, en zeker in haar doelgroep echt niet onder gemiddeld. Een 6je dus.

Ravaged

Avatar

Dronken, om 5 uur 's nachts is deze film best humor. Niet vanwege de grappen die erin zitten, maar meer vanwege kwaliteit en acteerwerk. Laat ik het even opsommen:

- Slecht acteerwerk.
- Standaardverhaal dat niet meer dan een uur heeft gekost om te schrijven.
- Britney speelt een afgrijselijk irritante doos die werkelijk alles goed doet.
- Het zit bomvol met momenten waarvan je gewoon pijn in je ogen krijgt, zo cliche.

Die 5,0 op FT? Veel te hoog.

[rating 0.5]