Ravaged Avatar

Ravaged

Laatste reviews

Hellboy(2004)

"...Best aardige film, maar vind hem zeker niet de beste comic verfilming. Hou het op een film die lekker in het midden zit, en waar je heerlijk van kan..."

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace(1999)

"...Ik ook. That is, op deze en Attack of the Clones na. Beide hebben enkele goede scenes. Maar in deel 2 overheerst de afgrijselijk zoete liefde, en..."

Blade(1998)

"...Meh, ik zag als eerste Blade II en toen pas Blade I, en dan valt ie behoorlijk tegen. Stephen Dorff is wel een goede bad guy, en verhaal is sterk..."

Crossroads(2002)

"...Dronken, om 5 uur 's nachts is deze film best humor. Niet vanwege de grappen die erin zitten, maar meer vanwege kwaliteit en acteerwerk. Laat ik het..."

The Patriot(2000)

"...De actie en acteerwerk zijn best aardig, maar ook ik ergerde me echt kapot aan de torehoge hopen propaganda. Ooooh, wat waren die Engelsen..."

Laatste reacties

"...Wie? Dat hele Bieber gebeuren is echt langs me heen gegaan......"
Justin Bieber krijgt zijn eigen 3D biopic
"...Sluit me aan bij de meerderheid. De posters vertonen gebrek aan creativiteit en zijn ook nog 's niet mooi uitgewerkt. Verwacht er niet veel van......"
Fraaie reeks Priest karakterposters
"...Komt als een behoorlijke schok voor mij... R.I.P...."
Antonie Kamerling overleden
"...Van Kijkwijzer site: "Bij bioscopen geldt de uitzondering dat kinderen die één of twee jaar jonger zijn dan de leeftijdsgrens van 12 of 16 jaar onder begeleiding van een ouder mogen worden toegelaten. Dit houdt in dat een kind van 11 jaar onder be......"
Bioscopen aangeklaagd vanwege Sint
"...Bell is vooral bekend van 3 seizoenen Veronica Mars, wat ook geweldige serie is. Beide dames zijn goede actrices, dus ben benieuwd of hun talent volledig benut gaan worden...."
Bekijk Anna Paquin en Kristen Bell in Scre4m

laatste ratings

watchlist

Ravaged heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.