Ravaged Avatar

Ravaged

Laatste reviews

Hellboy(2004)

"...Best aardige film, maar vind hem zeker niet de beste comic verfilming. Hou het op een film die lekker in het midden zit, en waar je heerlijk van kan..."

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace(1999)

"...Ik ook. That is, op deze en Attack of the Clones na. Beide hebben enkele goede scenes. Maar in deel 2 overheerst de afgrijselijk zoete liefde, en..."

Blade(1998)

"...Meh, ik zag als eerste Blade II en toen pas Blade I, en dan valt ie behoorlijk tegen. Stephen Dorff is wel een goede bad guy, en verhaal is sterk..."

Crossroads(2002)

"...Dronken, om 5 uur 's nachts is deze film best humor. Niet vanwege de grappen die erin zitten, maar meer vanwege kwaliteit en acteerwerk. Laat ik het..."

The Patriot(2000)

"...De actie en acteerwerk zijn best aardig, maar ook ik ergerde me echt kapot aan de torehoge hopen propaganda. Ooooh, wat waren die Engelsen..."

Laatste reacties

"...Cliche en voorspelbaar. Verder niet slecht......"
Men of Honor
"...Ik vond het dus wel vermakelijk. Paar cliches, maar interessante main characters en paar leuke plottwists. En de actie zit heel degelijk in elkaar. Gewoon een film die je niet te serieus moet nemen. Doet de film zelf ook niet......"
Mr. & Mrs. Smith
"...Ik vond het dus zwaar tegenvallen... Kan me niet helemaal voor de geest halen, waarom (zag hem in de sneak preview destijds), maar vond het totaal niet bijzonder ofzo. En Denzel speelt wel beetje op automatisch in deze film. Plus dat zijn vrouw zo......"
John Q
"...Hmmm... zo vaak gezien al. Maar nog een keertje kan best! ;)..."
L.A. Confidential
"...Vond deze net iets te weird. Je moet echt totaal geen film a la [i]Snatch[/i] of [i]Lock, Stock...[/i] verwachten, want het is compleet andere stijl. Paar aardige ideeen en scenes, maar had iets duidelijker gemogen...."
Revolver

laatste ratings

watchlist

Ravaged heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.