Double Jeopardy (1999)

Murder isn't always a crime.

Reviews (2)

MovieMazzter

Avatar

Film die ik nog niet eerder had gezien. Ashley Judd en Tommy Lee Jones als sterren en op papier een verhaal dat boeiend kan zijn. De realiteit viel toch een beetje tegen. Van een crime thriller verwacht ik toch een tikkeltje meer. De ingredienten voor een spannende film zitten zeker in het script maar op een bepaalde manier komt het er toch niet helemaal uit. Dat kan aan Ashley Judd liggen die wellicht te lief is en er te goed uitziet, maar het ligt volgens mij meer aan de regisseur. Ik had graag wat meer diepgang en mysterie gezien in het verhaal van die zogenaamd overleden echtgenoot. Nu is het toch een beetje een playboy praatjesmaker die wel erg makkelijk op te sporen is. Het verhaal rammelt ook wel aan bepaalde kanten, want heeft de moordenaar recht op de levensverzekering ? Lijkt me niet, en die overleden echtgenoot heeft er ook niks aan want immers overleden.
Aan de positieve kant : de film kijkt toch redelijk vlot weg en heeft ook voldoende vaart en actie dus een totale mislukking is het zeker niet. 5/10

CAGE

Avatar

Hij is zeker wel waard om aan te zien! Wel goede actrice die Ashley Judd en ziet er ook zeker niet slecht uit. >Smiley face Maar het minpuntje is misschien wel dat het een beetje veel te gemakkelijk gaat voor Ashley om Tommy Lee te vinden en sommige stukken zijn wel spannend genoeg maar hij viel ook wel aan een kant tegen dat wel. Het eindresultaat is wel ok hoor dat wel. Het pluspunt vond ik natuurlijk die Ashley. Goede acteurs en actrices kan ik best waarderen en wil het zeker ook benadrukken als dat ook dan het geval is. Wat ik dus nu deed. Smiley face Maar hde film kon dus wel beter dat wel dan weer.