Entrapment (1999)

The trap is set.

Reviews (3)

MovieMazzter

Avatar

Kan me niet herinneren dat ik deze film al eens gezien had en als dat wel het geval is geweest dan is dat eigenlijk al veelzeggend. Echt heel spannend, mysterieus, leuk of vernieuwend wordt het helaas nooit. De chemie tussen Sean Connery en Catherine Zeta-Jones ontbreekt ook wat mij betreft. Qua acteer prestatie doen beiden het helemaal niet slecht maar de combinatie (romantiek ??) doet het gewoon niet. Met name Connery is toch een acteur van formaat en hij zet altijd een degelijke prestatie neer, ook in deze film. De ingredienten voor een spannende film zijn ook best aanwezig. De scenes in de Petronas Tower en het millennium (bug) gegeven zijn leuk gevonden en goed verwerkt, aan de andere kant dat gedoe met die infrarood detectors en daar overheen stappen en onderdoor en tussen kruipen dat is iets waar je nu gapend naar kijkt. (ok de film is uit 1999, maar je hebt het idee dat al honderd keer gezien te hebben) De twists zijn wel aardig gevonden en zie je niet aankomen. Al met al kijkt de film redelijk lekker weg, maar er ontbreekt toch het 1 en ander zoals aangegeven. Ook nu zal de film niet lang bijblijven. Ik ga qua waardering mee met IMDB en FT : 6/10

Glennekeeeee

Avatar

Redelijke film met een leuk verhaaltje met enkele twists die je niet ziet aankomen. Leuk om Connery zo eens bezig te zien, speelt zijn rol met verve in de dialogen. Jones valt mee maar ze ziet er gewoon te braaf uit om een echte lepe dief te spelen. Ze speelt die rol ook te kwetsbaar naar mijn gevoel. Plaatjes zijn in orde en inderdaad leuk om het op het millenium-moment af te spelen, hadden ze beter nog wat meer rond gewerkt.

een degelijke film met zijn minpuntjes

een 6,5/10

Hugo

Avatar

Ik vond het altijd wel een aardige film. Maar nu heb ik hem tocht echt te vaak gezien... Ik heb hem 2x braaf uitgekeken en deze keer zou dan dus de 3e keer worden en daar begin ik toch maar niet aan.

De film wordt nergens spannend en echt opletten hoef je ook al niet. Gewoon dom voor je uit kijken richting beeldscherm en het komt allemaal best goed. Bij de ontknoping moet je weer ff wel goed opletten want dan wordt het toch nog eventjes apart.

[rating 2.5]