Me, Myself & Irene (2000)

From gentle to mental

Reviews (2)

KW

Avatar

We zitten er weer warmpjes bij vandaag...

Middenmoter in alles. Soms heb ik me een beetje geïrriteerd aan Jim Carry, soms vond ik 'm wel grappig. Ik vind het wel knap hou hij dat gevecht met zichzelf weet te doen, daar moet je toch gek genoeg voor zijn om dat vol overgave te kunnen doen! Die Huey, Dewey and Louie (drie broers) vond ik wel erg vermakkelijk.

Ik snap niet dat iemand hierboven zegt dat ze deze film bijzonder emotioneel vind voor een komedie. Ik heb geen emotioneel stuk er in gezien! Vreemd...

Kent

Avatar

Idd een middelmatige film. Er zitten echter wel leuke grappen en leuke scenes tussen, dus als je hem nog niet gezien hebt dan kan ik hem wel aan raden om te kijken. Je kan hem altijd weer uitzetten als blijkt dat je het niks vindt. Als je hem gaat kijken, is het zeker geen verloren tijd. Hij is wel aardig.

En over die 7.6, het FT-cijfer is nooit echt een goede indicatie. In Nederland zitten de kinderen al zo vroeg op het internet ('vroeg' als in jong) dat polls enzo eigenlijk nooit representatief zijn. Een 1 of een 10 is zo aangeklikt. Dat is eigenlijk een beetje het makke aan het internet. Het is allemaal zo anoniem dat mensen dat als vrijbrief zien om te triesten.