KW Avatar

KW

Laatste reviews

An Inconvenient Truth(2006)

"...In de film zijn 3 type filmpjes gemengd: (1) Al Gore die een diapresentatie doet, (2) Het persoonlijke leven van Al Gore en (3) beelden uit de..."

Me, Myself & Irene(2000)

"...We zitten er weer warmpjes bij vandaag... Middenmoter in alles. Soms heb ik me een beetje geïrriteerd aan Jim Carry, soms vond ik 'm wel grappig...."

Predator 2(1990)

"...Waardeloos! Ik heb het tot de eerste reclame vol gehouden, nog af en toe teruggezapt. Maar nee, het is he-le-maal niks. *Die vent met die Uzi's staat..."

Titanic(1997)

"...Het probleem met afkortingen is, is dat niet iedereen ze kent. Een beetje lastig lezen, dacht ik zo. Ik weet niet of FT (Film Totaal - red.) hier..."

The Sixth Sense(1999)

"...Het film heeft twee plots. Waarvan de eerste geeneens meer een spoiler is (hij ziet dead people).Dit kom je namelijk pas halverwege de film te weten...."

Laatste reacties

"...[quote=benjamin]Voor Nederlandse films zijn ze hier zeker een beetje minder streng.[/quote] Dat gevoel heb ik ook...."
Komt Een Vrouw bij de Dokter
"...Casino Royale staat voor mij bovenaan en deze staat voor mij... onderaan. Het is veel te veel een opeenstappeling van actie. Als je daarvan houd, prima, maar is de [i]Bourne[/i] serie goed in. De Bond-soep MOET uit meer ingrediënten bestaan. [rati......"
Quantum of Solace
"...Ik vond de film goed. Hoewel het niet van holywood niveau is, is de film op alle aspecten (acteren, regie en script) ruim voldoende. De film neigt om te veel ellende tegelijk op een bord te scheppen, maar houd toch gepast maat. De 11-jarige Tom......"
Anche libero va bene
"...[quote=Fonkmeistah]Wat een kut film was dit zeg. Vol met quasi-flashbacks om het verhaal maar interessant te houden. De enige reden waarom ik de film nog bleef uitkijken, was omdat er zo weinig films gemaakt zijn over het goochelen enz. Het verhaal z......"
The Prestige
"...Mee eens...."
Disturbia

laatste ratings

6,6
Deja Vu (2006)
Deja Vu (2006)

watchlist

KW heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.