KW Avatar

KW

Laatste reviews

An Inconvenient Truth(2006)

"...In de film zijn 3 type filmpjes gemengd: (1) Al Gore die een diapresentatie doet, (2) Het persoonlijke leven van Al Gore en (3) beelden uit de..."

Me, Myself & Irene(2000)

"...We zitten er weer warmpjes bij vandaag... Middenmoter in alles. Soms heb ik me een beetje geïrriteerd aan Jim Carry, soms vond ik 'm wel grappig...."

Predator 2(1990)

"...Waardeloos! Ik heb het tot de eerste reclame vol gehouden, nog af en toe teruggezapt. Maar nee, het is he-le-maal niks. *Die vent met die Uzi's staat..."

Titanic(1997)

"...Het probleem met afkortingen is, is dat niet iedereen ze kent. Een beetje lastig lezen, dacht ik zo. Ik weet niet of FT (Film Totaal - red.) hier..."

The Sixth Sense(1999)

"...Het film heeft twee plots. Waarvan de eerste geeneens meer een spoiler is (hij ziet dead people).Dit kom je namelijk pas halverwege de film te weten...."

Laatste reacties

"...Ik vond de film goed. Hoewel het niet van holywood niveau is, is de film op alle aspecten (acteren, regie en script) ruim voldoende. De film neigt om te veel ellende tegelijk op een bord te scheppen, maar houd toch gepast maat. De 11-jarige Tom......"
Anche libero va bene
"...Thriller/horror die niet al te eng wordt......"
The Frighteners
"...Ach ja, zoveel reacties. Dan moet je 'm gewoon kijken! ;)..."
Donnie Darko
"...Het gemiddelde was net een 8.5, ik stem een 8 en nu is het 8.6!?! Leg mij dat eens uit! En er is maar 1 stem bij gekomen...."
Spirited Away
"...Je moet deze in het rijtje van Starship Trooper scharen en dat is het best een vermakelijke film. Gewoon voor de special effects gaan en niet te veel (lees: totaal niet) meedenken met wat er komen gaat. [rating 3.5]..."
Pitch Black

laatste ratings

6,6
Deja Vu (2006)
Deja Vu (2006)

watchlist

KW heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.