Kent Avatar

Kent

Laatste reviews

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl(2003)

"...Ik ben volgens mij de enige in Nederland die hier niks aan vind. Ik hou wel van fantasy en sci-fi, dus het ligt niet aan gebrek aan fantasie, maar het..."

Tremors(1990)

"...Eigenlijk een zwakke film, maar ik heb juist een zwak voor deze film. Al 5 keer gezien. Lekker suffig verhaal, toch veel actie en vooral HUMOR. Bacon..."

Me, Myself & Irene(2000)

"...Idd een middelmatige film. Er zitten echter wel leuke grappen en leuke scenes tussen, dus als je hem nog niet gezien hebt dan kan ik hem wel aan raden..."

Laatste reacties

"...Ik vindt um wel opzig maar waarom rijdt hij dan niet met zon auto van the fast en the Furious.. dan is ie veel sneller dan met een maaimachine en die film is ook wat mooier vind ik, magoed smaken verschilt..."
The Straight Story
"...[quote=GiLuX]plz someone tell me, [b]is dit nu een poep,plas en scheten humor film ala dumb and dumber[/b] of is het subtiel en wel leuk?[/quote] Nee. En Bill Murray speelt er in dus je moet sowieso kijken...."
Kingpin
"...Bedoelde wat anders, maar snap het al. Met hem wordt niet bedoeld dat die Petula een sexchange heeft ondergaan, maar verwijst naar haar vriend, die wordt vermoord...."
Beautiful Creatures
"...[quote]Ze komt [b]Petula[/b] tegen, die net in elkaar is geslagen door [b]haar[/b] vriend. In een poging [b]Petula[/b] te helpen vermoordt Dorothy [b]hem[/b] per ongeluk.[/quote] Ikke niete snap...."
Beautiful Creatures
"...@Bolo: Ben ik met je eens, maar dat was denk ik nodig om de film een komische lading te geven. Messcherp is deze film ook dan ook inderdaad niet, maar het laat de boodschap op een leuke manier overkomen. Er is blijkbaar voor gekozen om dit via sterk......"
American Beauty

laatste ratings

Kent heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Kent heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.