Kent Avatar

Kent

reacties

  • Ik vindt um wel opzig maar waarom rijdt hij dan niet met zon auto van the fast en the Furious.. dan is ie veel sneller dan met een maaimachine en die film is ook wat mooier vind ik, magoed smaken verschilt

    als reactie op de film The Straight Story

  • [quote=GiLuX]plz someone tell me, [b]is dit nu een poep,plas en scheten humor film ala dumb and dumber[/b] of is het subtiel en wel leuk?[/quote] Nee. En Bill Murray speelt er in dus je moet sowieso kijken.

    als reactie op de film Kingpin

  • Bedoelde wat anders, maar snap het al. Met hem wordt niet bedoeld dat die Petula een sexchange heeft ondergaan, maar verwijst naar haar vriend, die wordt vermoord.

    als reactie op de film Beautiful Creatures

  • [quote]Ze komt [b]Petula[/b] tegen, die net in elkaar is geslagen door [b]haar[/b] vriend. In een poging [b]Petula[/b] te helpen vermoordt Dorothy [b]hem[/b] per ongeluk.[/quote] Ikke niete snap.

    als reactie op de film Beautiful Creatures

  • @Bolo: Ben ik met je eens, maar dat was denk ik nodig om de film een komische lading te geven. Messcherp is deze film ook dan ook inderdaad niet, maar het laat de boodschap op een leuke manier overkomen. Er is blijkbaar voor gekozen om dit via sterke karikaturen te laten zien. Mij hoor je niet klagen, vind de film prima geslaagd, ondanks de niet zo realistische overdreven karakters.

    als reactie op de film American Beauty

  • Ik dacht eerst dat dit een leuke stoner-flick zou zijn, maar niks is minder waar. Totaal niet grappig.

    als reactie op de film How High

  • [quote=Filmfreak Leo]weet iemand wat ze met 3D bedoelen? Ik neem aan dat je zo'n brilletje op dient te zetten voor extra effecten 'in de huiskamer'?[/quote] Vraag ik me ook af ja. Heeft iemand deze gezien en is hij echt zo slecht, dat hij een 3,3 op IMDB verdient?

    als reactie op de film Amityville 3-D

  • [quote=Andy]Ik heb deze nog nooit gezien, is het de moeite waard?[/quote] Er staan toch al reacties bij deze film? Lees die zou ik zeggen :D Er is nog een pagina 1, als je dat misschien over het hoofd hebt gezien.

    als reactie op de film Gangs of New York

  • [quote=AngelEyes]Hier ben ik wel eens aan begonnen, maar heb ik toen van verveling afgezet. Misschien had ik iets langer moeten blijven hangen, maar ik denk niet dat ik het deze keer weer ga proberen.[/quote] Ik heb em wel afgekeken, maar vond er ook niet zo veel aan. Ga het ook niet nog een keer proberen.

    als reactie op de film Kalifornia

  • Nou, heb 'm gekeken gister, was niet echt bijzonder. Zeker niet bar-slecht, maar je mist niks door 'm niet te kijken. Een film voor als je niks beters te doen hebt.

    als reactie op de film Bring Me the Head of Mavis Davis

  • Het staat hierboven niet bij de cast, maar hier speelt Rik Mayall dus in, van de engelse comedy Bottom. Deze film ken ik niet, maar ik ga hem voor hem kijken.

    als reactie op de film Bring Me the Head of Mavis Davis

  • [quote=goaskalice]Oh, jij bent er [i]zo[/i] één... Wtf doe je hier eigenlijk?[/quote] Nouja :D Ik was hier om te vragen over deze film. Jij bent hier om anderen te veroordelen blijkbaar, want inhoudelijk stelt je post niks voor natuurlijk. En heb je m'n edit niet gelezen voor je jouw post plaatste? Die stond er namelijk veel eerder dan jouw post.

    als reactie op de film The Curse of the Cat People

  • Wow, uit 1944? Als ik em ga kijken is dat de oudste film ooit voor mij die ik gezien heb. Edit: nu begin ik te twijfelen, waarschijnlijk toch nog wel een oudere gezien, maar kan er alleen geen bedenken. Iemand die deze film al gezien heeft?

    als reactie op de film The Curse of the Cat People

  • Of je gaat naar www.fillumtootaal.nl

    als reactie op de film Orange County

  • "My name is Puggy, i live in a tree." Machtige zin bij de intro van Jason Lee. :)

    als reactie op de film Big Trouble

  • Ja en ik zit er weer klaar voor. Hoe dan ook komen er geen sexreclames voor in de plaats op Canvas. Iemand nog een inhoudelijke reactie op de film? Ik heb hem zelf nooit gezien namelijk.

    als reactie op de film The Meaning of Life

  • Leuke film, heb em gekocht en 6 keer gezien denk ik. Niet alleen grappig, ook een dosis lekkere wijven! :) Ben em nu een beetje zat, maar zoals hierboven al is gezegd, voor en door stoners.

    als reactie op de film Jay and Silent Bob Strike Back

  • Hele goede film, over de schone schijn van Amerika (en eigenlijk de hele westerse wereld). Grappig en onderhoudend. Zeker een aanrader.

    als reactie op de film American Beauty

  • Aan het overmatig gebruik van de smileys in de reacties op deze film zie ik dat dit geen film voor mij is. Pubers unite!!!! :W :P :B O+

    als reactie op de film Save the Last Dance

  • Dat is ook wat ik eruit op maak. Heb de film niet gezien, dus kan het niet beamen of ontkennen.

    als reactie op de film My Big Fat Greek Wedding

  • Hele grappige film!! Lijkt net een echte documentaire maar het is een mockumentary. Heel goed gedaan kan ik me herinneren, was erg grappig. Hoe die mensen met hun honden omgaan.

    als reactie op de film Best in Show

  • [quote=bosna_me]Deze film lijkt me wel lachen!!!! :E :E die jongens gaan volgens mij gekleed als meisjes.... :P[/quote] Wow dat klinkt heel origineel voor een Amerikaanse komedie (niet). Lijkt me weer zo'n slappe hap nephumorfilm, maar heb em niet gezien, dus wie weet.

    als reactie op de film Sorority Boys

  • Iemand deze gezien? Op IMDB allemaal positieve vermeldingen, 'ondanks' de 6.5. Ik ga vanavond kijken, maar was benieuwd naar wat anderen van deze film vonden. Overigens blijkt uit de reacties op IMDB dat Liza Minnelli niet zo geliefd is :D

    als reactie op de film Arthur

  • Oud? Pas 1993 mèn! Of word ik nu oud?

    als reactie op de film So I Married an Axe Murderer

  • Wahaha, ja prachtig dat stukje. Die hele finale trouwens :)

    als reactie op de film Kingpin

  • Ben wel benieuwd, maar hij duurt 3 uur. Das wel erg lang.

    als reactie op de film Out of Africa

  • [quote=Spider-fan]Ik geef hem bij voorbaat maar vast een 10, dan zal ie ZEKER niet tegenvallen![/quote] Ehm je HOEFT em geen cijfer te geven hoor. Het lijkt me beter als je hiermee wacht tot je ook echt een mening hebt.

    als reactie op de film Lilja 4-ever

  • Goede film, aanrader. Al Pacino speelt zeer sterk. Ik vind alleen het einde té Amerikaans, iedereen in de zaal die gaat klappen enzo, beetje overdreven en het past niet echt bij de rest van de film. Als je hem nog niet gezien hebt, moet je em zeker kijken.

    als reactie op de film Scent of a Woman

  • Is dat nummer niet van Limp Bizkit? Of ben ik in de war? Edit: Oops laat maar, beide dus. I Disappear is van Metallica, en Take a look around van Limp Bizkit.

    als reactie op de film Mission: Impossible II

  • [quote=jacq]Nee hoor dit is gewoon een van favoriete film. En tuurlijk had ik er neer kunnen zetten, geweldige film, toppie, kijken mensen et cetera. Maar dacht ach laat ik er voor de verandering eens wat anders neerzetten. En ik ken geen Steve of Quenten??? Oh en ik ben er een van het vrouwelijke geslacht (last time I checked >:) En waarom zou het mij niet boeien wat jij denkt?? Als je daarvan uitgaat dan hoef je helemaal niets neer te zetten.[/quote] Jacq, dont worry, er zijn ook nog mensen als ik die juist onderbouwde reacties willen lezen. Ik lees graag wat mensen opviel en boeide, soms zie je daardoor zelf ook meer, als je er op gaat letten. Ga aub zo door!

    als reactie op de film What's Eating Gilbert Grape

  • Oh mijn god, zit em nu te kijken (ondanks/dankzij de waarschuwingen) en wat een VERSCHRIKKELIJKE film. Slaat echt 1000 keer nergens op. Slecht geacteerd, kut verhaal, onrealistische crashes, onzinnige dialogen. Prut film

    als reactie op de film Driven

  • Ik had me er ook op verheugd :( Op NOS teletekst staat nog gewoon dattie komt, ook in de Troskompas.

    als reactie op de film The Meaning of Life

  • Ik weet niet hoor, maar ik dacht dat deze site over films ging. Al dat gezeik over een verschil van mening, kom op zeg. Je kan niemand overtuigen van je gelijk, vooral niet op internet TUSSEN DE REACTIES OP DE FILM(!!!) door. [quote] Let op! Onze huisregels m.b.t postings: * Uitsluitend on-topic posten. Voor discussies die buiten deze film/artikel treden, hebben we een forum. [/quote]

    als reactie op de film The Opposite of Sex

  • Ok, deze wordt dus niet uitgezonden. Eerst Trumps troonopvolger ofzo, en dan FC Barcelona - Ajax. Geen idee dat Ajax moest spelen, maar wel stom dat ze zo maar ff veranderen van programmering. M'n tv gids en teletekst van NOS melden het ook van deze film.

    als reactie op de film Cradle Will Rock

  • [quote=woiter]mag ik vragen wat je er niet aan snapt? :?[/quote] Lees alle reacties eens, ik ben niet de enige :p

    als reactie op de film "V: The Final Battle"