The Opposite of Sex (1998)

You'll laugh, you'll cry, you'll be offended

Reviews (3)

hermit elephant

Avatar

Waarom gaan jullie uberhaupt in op dat domme homofobe gelul? Nu zijn die lui nog geëerd met tientallen reacties, terwijl ze zelf inhoudelijk nix te zeggen hebben. Je kunt nog zoveel mooi verwoordde repliek hebben, het enige dat ze hoeven te doen is meer dommigheid spuien, en we zitten met z'n allen weer op de kast. Als we op dit forum regels hebben, dan moet je ze ook hanteren. Dus of bannen, of negeren, maar ga ajb de discussie niet meer aan...

Adamica

Avatar

Als ik mannen met elkaar ziet zoenen,laat staan andere dingen met elkaar zie doen word ik daar eerlijk gezegt een beetje misselijk van...maar als ik dit lees ben ik zeker de gene die een afwijking heeft... Of ben ik rechts ? neuh ..Ik stem altijd SP... Mijn bakkebaarde dan maar laten groeien? neuh... daar ben ik weer niet consequent genoeg voor... Ik heb er namelijk niets op tegen dat vrouwen "het" met elkaar doen Smiley face goh wat een keuze.... voor wie zal ik eens partij kiezen? Ik denk niemand want het intresseert me verder ook niet.
Deze film heb ik gezien en die is best kut...oh sorry..die is lul :B

vanB

Avatar

Hm..., toch lastig. Ik kan me voorstellen dat degene die het gepost heeft werkelijk die mening heeft en er niet op uit is iemand te kwetsen. Daarentegen kan ik mee voorstellen dat je je gekwetst voelt als iemand beweert dat je een halfverrotte kop hebt terwijl je helemaal geen kwade bedoelingen hebt. En dan wordt dat door een moderator ook nog als "prima verwoord" bestempeld. :?


[edit, verkeerde knop, en dus in verkeerde bericht zitten editten, sorry--schaam, schaam.]