vanB Avatar

vanB

Laatste reviews

The Opposite of Sex(1998)

"...Hm..., toch lastig. Ik kan me voorstellen dat degene die het gepost heeft werkelijk die mening heeft en er niet op uit is iemand te kwetsen...."

Laatste reacties

"...[quote=Thiver]Same here; heb nooit echt problemen gehad om de plots van de [i]PotC[/i]-films te volgen. Voor onbegrijpelijke films verwijs ik naar Lynch en Fellini.[/quote] Het gaat er niet om dat de film onbegrijpelijk is; er is gewoon geen fatso......"
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
"...[quote=guusguzers] Als u niet tegen gevloek kan, waarom gaat u dan naar een film gaan over een drugdealer die de cel in moet? Of liever: Waarom kijkt u überhaupt films? Er bestaan bijna geen films zonder enige vorm van gevloek. Het ergste vind ik......"
25th Hour
"...[quote=lykathea]Hoe lager de score op Filmtotaal, des te beter is de film meestal.[/quote] Want jij bent natuurlijk een van de weinige filmtotaalbezoekers die weet wat echt goede films zijn......"
Breaking the Waves
"...:)..."
Breaking the Waves
"...[quote=WoUtoMatiC]Ik irriteer me ook aan onleesbare reacties. Maar alle commentaar daarop is nog veel irritanter. :E[/quote] [quote=Cee van Lleef]Met uw kennis van de Nederlandse taal is niets mis blijkbaar. :E[/quote] Als er niets mis was met......"
American History X

laatste ratings

watchlist

vanB heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.