vanB Avatar

vanB

reacties

  • [quote=Thiver]Same here; heb nooit echt problemen gehad om de plots van de [i]PotC[/i]-films te volgen. Voor onbegrijpelijke films verwijs ik naar Lynch en Fellini.[/quote] Het gaat er niet om dat de film onbegrijpelijk is; er is gewoon geen fatsoenlijk plot.

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  • [quote=guusguzers] Als u niet tegen gevloek kan, waarom gaat u dan naar een film gaan over een drugdealer die de cel in moet? Of liever: Waarom kijkt u überhaupt films? Er bestaan bijna geen films zonder enige vorm van gevloek. Het ergste vind ik van deze - in mijn opinie - achterbakse reacties dat deze mensen waarschijnlijk wel graag naar geweld kijken.[/quote] En als je niet tegen bumperkleven kan dan moet je maar niet meer gaan autorijden? Doe toch niet zo dom man!

    als reactie op de film 25th Hour

  • [quote=lykathea]Hoe lager de score op Filmtotaal, des te beter is de film meestal.[/quote] Want jij bent natuurlijk een van de weinige filmtotaalbezoekers die weet wat echt goede films zijn...

    als reactie op de film Breaking the Waves

  • :)

    als reactie op de film Breaking the Waves

  • [quote=WoUtoMatiC]Ik irriteer me ook aan onleesbare reacties. Maar alle commentaar daarop is nog veel irritanter. :E[/quote] [quote=Cee van Lleef]Met uw kennis van de Nederlandse taal is niets mis blijkbaar. :E[/quote] Als er niets mis was met zijn kennis van de Nederlandse taal dan had hij niet geschreven dat hij zich irriteerde maar dat hij zich ergerde aan onleesbare reacties.

    als reactie op de film American History X

  • [quote=tukkerstein]Deze film is enkel leuk voor mensen die dubbel liggen van nietszeggende absurde dialogen met een enorme hoeveelheid hard taalgebruik. Ik vond de film zelf verschrikkelijk slap en ontzettend vervelend en niet boeiend om te kijken. 1/10[/quote] Het hebt gelijk; de film wordt zwaar overschat! 4/10

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • Zwaar overschatte film. Krappe voldoende wat mij betreft.

    als reactie op de film The Matrix

  • [quote=Thiver]Volgens mij heeft deze film bijzonder weinig met James Bond te maken... :}[/quote] James Bond is op hetzelfde tijdstip op SBS6 te zien.

    als reactie op de film Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

  • Wat een vreselijk suffe film...

    als reactie op de film Lost Highway

  • [quote=Deweb]Omdat het een kleine film is, en kleine films trekken geen kijkcijfers. En zonder kijkcijfers zijn er geen reclame-opbrengsten op den duur.[/quote] Reclameopbrengsten bij de BBC?

    als reactie op de film The Big Kahuna

  • Zwaar overschatte film. Een film waarin eigenlijk niets gebeurt en een eigenlijk altijd saaie van Kooten.

    als reactie op de film Zusje

  • [quote=Dunpeal Hunter]Die Måns lijkt behoorlijk veel op Keanu Reaves zeker op deze foto, [img]http://www.filmtotaal.nl/images/fp/dagtips/woensdag.jpg[/img] ben ik de enige die dat is opgevallen? :?[/quote] Ik dacht zelf meer aan Mart Smeets....

    als reactie op de film Jalla! Jalla!

  • [quote=goaskalice]Ten eerste: volgens mij heb je geen idee over wie je het hebt. Hoe durf je om op een site als deze te beweren dat Gus Van Sant gebrek aan talent heeft?! Ik weet niet of je het weet, maar Van Sant is sinds de jaren '80 niet alleen een van de meest invloedrijke regisseurs van de indy cinema geweest, maar in de filmgeschiedenis in zijn algemeenheid. Zijn versie van Psycho is geen remake maar een kopie, dit heeft hij zelf gezegd, het is een experiment en het resultaat ervan kwam overeen met Van Sant's originele bedoelingen, een feit dat jouw holle argumenten niet alleen ongerechtvaardigd, maar ook irrelevant maakt. Of de film goed of slecht is blijft natuurlijk relatief, maar daar gaat het nu niet om. Als je geen verstand van films hebt ga dan ook niet de wijsneus uithangen met je onbeargumenteerde vooringenomenheid. Dus denk in het vervolg na voordat je iets zegt en doe je huiswerk eens wat beter, onwetende snotaap! No offense. :)[/quote] Wie loopt er nu eigenlijk de wjisneus uit te hangen? Misschien wat leuk huiswerk voor jou: het boek "Leren Communiceren" van Steehouder.

    als reactie op de film Psycho

  • [quote=WoUtoMatiC]Teveel overacten, is dat geen pleonasme?[/quote] Nee, natuurlijk niet. Je kunt toch veel en weinig (meer/minder) overacten?

    als reactie op de film Raising Arizona

  • Absoluut een aanrader!

    als reactie op de film Frailty

  • 2-0 voor de anomalie!

    als reactie op de film The 6th Day

  • Zwaar overschat. Wordt geen moment leuk.

    als reactie op de film Amélie

  • Quote: Wanneer komt men erachter dat Kate Beckinsale NIET kan acteren...... Dat maakt toch niet uit als je er zo lekker uitziet!

    als reactie op de film Serendipity

  • Toppertje. Geen bloederige horror; de film moet het meer hebben van een creepy Engels sfeertje.

    als reactie op de film The Others

  • Het einde was niets mis mee!

    als reactie op de film Jeepers Creepers

  • Zeer sterk eerste deel, waarna de film zwakker en clichématig wordt. Goede sfeer en een heerlijke Gina Philips! :W

    als reactie op de film Jeepers Creepers

  • Alleen Natalie Portman is de moeite waard, de rest is kinderachtige bagger!

    als reactie op de film Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

  • [quote]Een beetje overdreven om te redeneren dat deze film ook in nederland relevant is. Als je op dingen zoals het vreemdelingen beleid doelt, heb je het volgens mij niet echt begrepen.[/quote] Inderdaad; deze film gaar over racisme... En dat komt al sinds alle eeuwigheid over de hele wereld voor.

    als reactie op de film American History X

  • [quote]en? ..............[/quote] Nee....

    als reactie op de film About Last Night...

  • [quote]Krijg je nog iets van haar te zien in deze film? Anders lijkt ie me inderdaad ook echt niet de moeite waard.[/quote] Ik denk dat haar aanwezigheid juist het probleem is bij deze film...

    als reactie op de film Barb Wire

  • [quote]Wat gestoei tussen 'raskomiek' Stiller en giechelkip Diaz, plus nog wat rondrennende maniakken, langdradig verteld, met hier en daar wat grappen en grollen, daar loop ik niet warm voor. Een paar glimlachjes, en het was weer afgelopen. Uiteindelijk heb je echt grote talenten nodig om dit soort films nog echt grappig te maken. Dumb & Dumber (zelfde regisseurs) vond ik (waarschijnlijk daarom) een stuk grappiger (Jim Carrey :)).[/quote] Daar ben ik het absoluut niet mee eens; ik vind Dumb & Dumber bij lange na niet zo grappig als deze film. Dat ligt wat mij bertreft vooral aan de ongrappige Jim Carrey.

    als reactie op de film There's Something About Mary

  • [quote]johnny depp ZIT in deze cast volgende keer je bronnen beter chekkenO+[/quote] Ik denk dat deze persoon bedoelt dat hij op deze pagina niet wordt genoemd bij de opsomming van de cast. Volgende keer even logisch nadenken O+

    als reactie op de film Chocolat

  • [quote]Een dag te laat en een verkeerde zender... Dit is wer zo'n RTL4 woensdagavond film. niet aan mij besteed :O[/quote] Nee, dit is geen RTL4-woensdagavondfilm! Hier zit humor in. De films van RTL4 op woensdagavond zijn drama drama's.

    als reactie op de film One Fine Day

  • [quote]Dus in 3 jaar ben je een volwassen filmkijker geworden?[/quote] Haha, dat was ook precies wat ik dacht toen ik de opmerking las!

    als reactie op de film The Gift

  • Viel me behoorlijk tegen...

    als reactie op de film Hudson Hawk

  • [quote]Goeie film, alleen jammer van dat irritante lachje van Mr. Mozart[/quote] Dat is juist de humor!

    als reactie op de film Amadeus

  • [quote]Noch de beschrijving van de film, noch de reacties, geven me enige indicatie waar de film over gaat. Okee, Amadeus, maar ik neem aan dat voor de muziek van hem je naar een CDtje zou grijpen en voor een levensbeschrijving naar boek of encyclopedie als er weinig verhaal in zit. Laat ik het dus zo vragen; snel je geeft geen ene zier om z'n muziek (geprobeerd, maar valt voor mij in dezelfde klasse als hip-hop, nl ronde archief), is de film dan nog wel het kijken waard? :}[/quote] Ja, ook dan is ie wel de moeite van het kijken waard. (Het is geen 8 Mile; klassieke muziek kan nooit zo irritant zijn als rap!)

    als reactie op de film Amadeus

  • [quote]Leukste vondt ik eigenlijk: [img]http://www.wchstv.com/abc/allmychildren/i/ameliaheinle.jpg[/img] maar dan zonder krullen en donkere haren :E[/quote] Goh ja, wat een vrouw!

    als reactie op de film The Limey

  • [quote] Als je nu een vork keihard in je oogbol ramt, je oog eruit plopt en laat bungelen met de vork er nog in. Vervolgens kieper je de inhoud van een heel zoutvaatje in je lege oogkas.... Dan heb je waarschijnlijk meer plezier dan dat je naar dit wanstaltige baggerprodukt gaat kijken...[/quote] Hm.., ik zal het proberen.

    als reactie op de film Little Nicky

  • [quote]Brrr, Adam Sandler... :N De man heeft in Punch-Drunk Love bewezen over talent te beschikken, waarom zijn zijn andere films dan bijna allemaal zo beroerd?[/quote] Happy Gilmore vond ik anders prachtig. Is het ongeveer dezelde humor als deze film?

    als reactie op de film Little Nicky