hermit elephant Avatar

hermit elephant

Laatste reviews

Johan Cruijff - En un momento dado(2004)

"...Bedankt voor het feit dat je dit zo graag met ons wil delen dat je jezelf er zelfs voor registreert, maar ik wil je toch graag tegenspreken. In de..."

Minority Report(2002)

"...Leuke film, maar wel aardig wat foutjes. Neem bijvoorbeeld die mevrouw die in de commercial zegt dat ze zonder Pre-Crime verkracht zou zijn. Even..."

American History X(1998)

"...Voor wie toch nog een beetje nuance zoekt is het misschien goed om te weten dat skinhead en racist/fascist geen termen zijn die je zomaar door elkaar..."

Heavy(1995)

"...Prachtige debuutfilm van regisseur Mangold, beetje traag, maar het draait dan ook niet om spectaculaire actie of sfx. Pruitt Taylor Vince is..."

Das Experiment(2001)

"...En het bijzondere aan de Stanford-experimenten was dan weer dat ze gebaseerd zijn op het Amerikaanse ongeloof met betrekking tot het gemak waarmee de..."

Laatste reacties

"...Bedankt voor de leuke tijd die ik op/met FoTV/FT heb gehad, en veel succes met je verdere carriere! En om deze woorden kracht bij te zetten; een toepasselijke quote uit mijn allerlaagst gerecenseerde film ooit: [i]"Then perhaps this is farewell......"
Peter verlaat FilmTotaal
"...[quote=Steve Harwin]Bedankt voor het bericht.[/quote] Inderdaad! Hier zit ik al zoooo lang op te wachten. Een grote schande dat deze release er nu pa van komt...."
Twin Peaks: eindelijk compleet op DVD!
"...2001: A Space Odyssey, de nr. 1 in mijn persoonlijk film-lijst, dus vanzelf ook de beste SF...."
[POLL] Wat is de beste science-fiction film ooit?
"...[quote=Steadicam]De Nederlandse vertalingen van Night Watch en Day Watch liggen al een tijdje in de winkel...[/quote] Tss, een Nederlandse vertaling? Daar had ik nog niet eens aan gedacht... :X Enig speurwerk levert op dat het in het eerste geval......"
Internationale trailer Day Watch
"...[quote=Thiver]Of misschien moet ik die boeken maar eens gaan lezen...[/quote] Die zijn nog maar zeer beperkt in een (Engelse) vertaling beschikbaar. De eerste die ik ben tegengekomen is van juli 2006, met ISBN 0 434 01412 5. Succes!..."
Internationale trailer Day Watch

laatste ratings

watchlist

hermit elephant heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.