Chicago

Chicago (2002)

The one movie that has it all.

Reviews (2)

jaime91

Avatar

Geweldige musical! Fantastisch gefilmd, geweldige muziek, hele strakke choreografie. Ik ben echt verbaasd dat zowel Renee Zellweger en Richard Gere zo goed kunnen zingen en dansen. Ik vind het acteren wat over de top af en toe, de film is erg theatraal maar goed het is een echte musical. Daar moet je van houden, en ik hou ervan. De jaren 20 zijn ook heel goed neergezet, en ik ben ook heel erg onder de indruk van de kostuums. Top musical!

Tarkus

Avatar

Ondertussen de film voor een tweede maal bekeken.
En de score nu toch naar het hoogste niveau gebracht omdat het overduidelijk is dat de acteurs/actrices hier zelf zingen.
In tegenstelling tot andere films (Musicals) in dit genre als daar zijn 'Mama Mia' en het recentere 'Les Miserables', waarin de vertolkers helemaal niet de vocale kwaliteiten hebben die nodig zijn, is het dus in deze film een pluspunt, de zangpartijen zijn fantastisch.
Dit is dus echt een film voor muziekliefhebbers met een leuk verhaal erbij.
Ik heb van deze prent nu nog meer genoten dan de eerste maal, en het zal zeker niet de laatste keer zijn.

Commentaar 2006:
De film zit goed in elkaar. Goed verhaal, mooie dansscènes. Knappe decors. Alleen, ik heb m'n vragen bij de zang. Zijn het wel echt de stemmen van Zellweger, Zita-Jones & Gere ?? Van Queen Latifah betwijfel ik het niet, daar weet men van dat ze kan zingen. In ieder geval, mochten de stemmen van de acteurs zijn dan geef ik een 5, maar wegens de twijfel toch maar een 4.