The Recruit

The Recruit (2003)

Trust. Betrayal. Deception. In the C.I.A. nothing is what it seems.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

De film is goed maar er zat duidelijk wel meer in. De acteerprestaties zijn goed tot top. Vooral Pacino speelt weer een heerlijke rol. Ik ben geen fan van hem maar toch bekoord hij mij telkens met zijn vertolkingen. Het verhaal had iets spannender gekund. Nu waren er te veel saaie momenten in de film en iets meer spanning had dat kunnen verhelpen. Visueel mocht de film ook sterker zijn, de beelden waren soms wat rommelig en goedkoop gefilmd en voor een spionagethriller verwacht je toch beter.

Toch een 7. Heb me vermaakt en Pacino maakt veel goed!

notReal

Avatar

Vanwege de goede cast keek ik erg uit naar deze film. Toch viel hij behoorlijk tegen, ook toen ik m de tweede keer had gezien.

Normaal ben ik wel in voor wendingen en onzekerheden, maar ik had bij deze film het gevoel dat ze me zo vervelend met een trechter door de strot werden geduwd, dat ik -zeker de eerste keer- moeite had de logica te volgen (je zit net in een verhaal en dan blijkt het helemaal anders) en ook de tweede keer het allemaal TE geforceerd op mij over kwam.

Laag op laag op laag..

Heel vreemd dat ik dat als nadeel bestempel, omdat ik normaal diepere lagen wel kan waarderen. Maar hier dus om e.o.a. reden niet.

Misschien nog eens een derde en vierde keer zien..?