The Italian Job

The Italian Job (2003)

Nusume! [Japan]

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Bekijk je hem in 2014, dan is de film misschien toch al wat gedateerd. Zeker visueel lijken de beelden zo van een matige camera te komen zonder het zomerse venetiaans gevoel weer te geven. het verhaal zelf is echt voorspelbaar maar misschien dat het in 2003 nog net iets minder was gebruikt. De jonge acteurs doen het naar behoren en de actiescènes die er zijn, al zijn ze schaars, zijn in orde. Het grote probleem in deze film vind ik dat er eigenlijk veel te weinig gebeurd, het kat en muisspel tussen norton en wahlbergh had veeel vroeger moeten beginnen

opm: viel me wel op dat Fast Five opvallend veel dingen uit deze film heeft gehaald, kreeg soms een déja vu gevoel.

6,5/10

Tarkus

Avatar

Bijzonder goede film is dit, dat heb ik altijd al gevonden.
Het is dus niet de eerste maal dat ik hem zie, maar het valt me nu wel op hoeveel bekende namen dat in deze film zitten, althans, mensen die nu veel bekendheid genieten, zoals o.a. Jason Statham en Moss Def. De andere hoofdacteurs hadden al een zeker bekendheid, maar hebben ondertussen nog meer bevestigd.
De film is een remake die zeer goed is geslaagd, prima scenario veel actie en stunts, en af en toe een vleugje humor.
Ik heb er wederom van de eerste tot de laatste minuut van genoten, en niet in het minst van de mooie verschijning genaamd Charlize Theron.