Elf (2003)

This holiday, discover your inner elf.

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

*Tommy!*

Avatar

Geweldig, al die reacties die mensen elkaar geven.

Ik vind de film prachtig. Maar denk dat mensen die deze film niet trekken bijvoorbeeld blades of glory en Ron Burgundy ook niet leuk vinden. Ik ben fan van Will!

Filmp@ssie

Avatar

moemes "filmp@ssie jij bent pas debiel 'ik snap niet waarom dit dat' wat denk je zelf, alsof iedereen zelfde smaak heeft als jou, ik vind deze film wél grappig wat te zegge? jij hoort pas tussen kindernet kneus"


Je praat alleen maar als een spiegel tegen jezelf, zeker de type die gaat huilen bij kritiek, wordt eens volwassen, echt heus!!!

moemes

Avatar

Filmp@ssie jij bent pas debiel 'ik snap niet waarom dit dat' wat denk je zelf, alsof iedereen zelfde smaak heeft als jou, ik vind deze film wél grappig wat te zegge? jij hoort pas tussen kindernet kneus

Filmp@ssie

Avatar

Crack "Het is mij een raadsel hoe deze film aan zo'n hoge waardering komt! Na 30min. ben ik afgehaakt."


Geheel mee eens, ik hield het nog 10 minuten langer uit.
Ik snap het niet waarom sommige zenders met deze soort films menen dat het kijkers publiek een stel debielen zijn.
Deze film hoort bij Kindernet enz.

Crack

Avatar

Het is mij een raadsel hoe deze film aan zo'n hoge waardering komt! Na 30min. ben ik afgehaakt.

Obadiah Hakeswil

Avatar

Jaac "Dit is 1 van de slechtste films die ik ooit gezien heb! Vorig jaar met kerst gezien in de bios. En dat was meer omdat de groep waar ik mee was alle andere films die er op dat moment draaiden al gezien had. Ik heb niet vaak dat ik weg wil lopen bij een film. Maar nu zat ik wel op het randje. Ik heb geen seconde moeten lachen om deze draak van een film. Misschien als je Amerikaan bent trek je deze rommel nog een beetje. Maar ik niet in ieder geval."
Bedankt voor de waarschuwing!!!

Fortune

Avatar

Ik vind dit een erg leuke film! Ik ben sowieso een groot fan van Will Ferrel en hij is hier lekker op dreef. Op het einde wordt het allemaal wat zoet, maar ik vind het zeker een aanrader. Spontane vrolijke film..