Filmp@ssie Avatar

Filmp@ssie

Laatste reviews

The Godfather(1972)

"...Iedereen heeft het recht op zijn of haar mening. Ik vindt de Godfather films saai, een briljante film was Once Upon A Time In America met Robert de..."

Gladiator(2000)

"...De historische actie-drama film Gladiator uit 2000 werd geschreven door David Franzoni en geregiseerd door Ridley Scott van o.a.Alien.De hoofdrollen..."

Sense and Sensibility(1995)

"...Voor alle duidelijkheid het boek is geschreven door Jane Austen en als TV series of mini-series verfilmd in 1971 en in 1981 en jawel nu in 2008 in de..."

Elizabeth I(2005)

"...Vanwege de lange tijdsduur van deze tv-film word het in twee delen uitgezonden wat altijd niet in het voordeel van de kijkers is, en boet dan in op de..."

On Her Majesty's Secret Service(1969)

"...Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat het niet alleen aan George Lazenby ligt. De film is in alle opzichten gelijk aan het boek van Ian Flemming.Het..."

Laatste reacties

"...[quote=EpicMovies]heb de eerste 3 gezien, maar 4,5 en 6 niet!! Eigenlijk kijk ik geen films die meer dan 30 jaar terug zijn gemaakt!! Want zoals je ziet zijn die film vergeleken met wat je nu gewend bent heel erg bagger!! natuurlijk zijn er uitzon......"
Star Wars: Episode IV - A New Hope
"...Dat ze deze film zo'n hoge waardering geven is onbegrijpelijk er is totaal geen bal aan en slaapverwekkend. 4/10..."
Shaun of the Dead
"...Eén van de mindere films van Wesley Snipes. 5/10..."
The Detonator
"...Het spijt mij voor de liefhebbers maar deze film is zaai. De film blinkt uit dat het de kijker niet kan boeien, veel te trage bijna tergende dialogen. 4.6/10..."
The Village
"...Vreselijke overgewaardeerde film ondanks de dure cast die de film ook geen enige meerwaarde toevoegen, dit X gedrocht had gewoon in de stripboeken moeten blijven waar het thuis hoort. 5/10..."
X2

laatste ratings

Filmp@ssie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Filmp@ssie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.