Filmp@ssie Avatar

Filmp@ssie

reacties

 • [quote=EpicMovies]heb de eerste 3 gezien, maar 4,5 en 6 niet!! Eigenlijk kijk ik geen films die meer dan 30 jaar terug zijn gemaakt!! Want zoals je ziet zijn die film vergeleken met wat je nu gewend bent heel erg bagger!! natuurlijk zijn er uitzonderingen!! maar ik kijk deze SW4, omdat ik wel wil weten hoe het verder met het verhaal afloopt na SW3! Maar ik zie wel of ik m blijf kijken vanavond, of dat ik afhaak door de ''coole special effects'':P[/quote] Wat een onzin en u noemt je profiel EpicMovies !!!

  als reactie op de film Star Wars: Episode IV - A New Hope

 • Dat ze deze film zo'n hoge waardering geven is onbegrijpelijk er is totaal geen bal aan en slaapverwekkend. 4/10

  als reactie op de film Shaun of the Dead

 • Eén van de mindere films van Wesley Snipes. 5/10

  als reactie op de film The Detonator

 • Het spijt mij voor de liefhebbers maar deze film is zaai. De film blinkt uit dat het de kijker niet kan boeien, veel te trage bijna tergende dialogen. 4.6/10

  als reactie op de film The Village

 • Vreselijke overgewaardeerde film ondanks de dure cast die de film ook geen enige meerwaarde toevoegen, dit X gedrocht had gewoon in de stripboeken moeten blijven waar het thuis hoort. 5/10

  als reactie op de film X2

 • Deze film is echt het beste van regisseur Blake Edwards (bekend van o.a. The Pink Panther).

  als reactie op de film Days of Wine and Roses

 • Zeer matige film en stelt teleur, de auteur Lewis, die persoonlijk een grote vriend was J.R.R. Tolkien, is maar een schaduw vergeleken met Tolkien. De special effects zijn ook niet echt professioneel te noemen. Persoonlijk had ik voor deze tijd beter verwacht maar helaas het had niet zo mogen zijn.

  als reactie op de film The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

 • Zeer geslaagde film goede script,regie en cast. Deze film valt onder een van de betere oorlog films en wat voor indruk het heeft op soldaten.

  als reactie op de film Saving Private Ryan

 • [quote=nmf69]Populaire bestemming, Boekarest...Wesley Snipes heeft daar ook een B film gemaakt, 2 of 3 jaar geleden :) Hou je van actie? Jammer...het is niet genoeg, je moet namelijk ook van bier & chips houden om de film te kunnen slikken :)[/quote] Inderdaad en de IMDb cijfer van 4.1 is ook volkomen terecht.

  als reactie op de film Shadow Man

 • [quote=Angelater]Voor bloedlustige mensen: dit is de versie zonder bloed en gore. En de Director's Cut bevat nog veel meer.[/quote] Inderdaad is de Director's Cut in veel opzichten beter, alleen de veranderde music score is wat mij betreft minder.

  als reactie op de film Troy

 • [quote=noam]Deze film is zo vet. Hij is zo slecht dat ie gewoon onwijs vermakelijk is. Dit is een van de slechtste films die ik heb gezien. Met name de scene in het park dat ie wordt aangevallen door een beer waarbij het overduidelijk te zien is dat het een man in een beren pak is. Ook de scene die zich afspeelt op de haven waarbij arnold een paar mannen met een plank slaat. De mannen vallen om terwijl ze de plank niet eens raken, geweldig! Naarmate de film het eerste uur gepasseerd heeft is de grote grap er wel vanaf. Voor een avondje lachen zeker een aanrader.[/quote] Kon het zelf niet beter omschrijven, geheel mee eens.

  als reactie op de film Hercules in New York

 • [quote=de anomalie]Als één sequel [u]niet[/u] een voorbeeld is van 'doorgaan in dezelfde stijl' is het Aliens wel. Alien is SciFi Horror, waarbij de nadruk op de beklemmende sfeer ligt, terwijl bij Aliens de nadruk meer ligt op actie, zoals James Cameron het ook bedoeld heeft. En dat levert in dit geval een dijk van een sequel op. Bij Predator 2 hebben ze volgens mij ook zoiets geprobeerd, maar zijn daarin totaal niet geslaagd. Het IMDb-cijfer ligt dus dichter bij de waarheid dan dat van FT.[/quote] Geheel mee eens.

  als reactie op de film Predator 2

 • [quote=tukkerstein]Gedrocht van een film. Zeer matig acteerwerk van vrijwel alle castleden en een verhaal dat saai en zwak is en enkel draait om de saaie plottwist aan het eind. Sfeertje is in het eerste deel wel even leuk maar zorgt er ook niet voor dat de film echt weet te boeien. 3/10[/quote] Inderdaad, heb deze film 2 maal in zijn geheel gezien en is over het geheel zeer matig, in mij boek staat het onder de categorie overgewaardeerd.

  als reactie op de film The Others

 • [quote=Bongwater]Dit is Hollywood crap van het ergste soort. Er klopt bijna niets van het verhaal, de personages, de uniformen, etc ... De spannende serie uit 1972-1974 (met o.a David McCallum en Robert Wagner) zou wel eens op DVD uitgebracht mogen worden. Maar de beste film over dit gevangenenkamp is ongetwijfeld "The Colditz Story" uit 1955. Dit gedrocht is een van de meest overbodige remakes ooit[/quote] Klopt als een zwerende vinger.

  als reactie op de film Colditz

 • [quote=Ramon Fincken]De originele film is absoluut beter, ik heb beiden gezien en de "nieuwe" voegt niets toe.. http://www.imdb.com/title/tt0074156/ 7.4 ipv de 6.3 die de 2005 versie krijgt ... ga hem dus ook niet nog een keer zien vanavond[/quote] Absoluut geheel mee eens.

  als reactie op de film Assault on Precinct 13

 • [quote=swompie]Echt een van de SLECHTSTE films die ik ooit gezien heb....misschien wel de slechtste ooit!!! Zulke slechte special effects zijn toch gewoon niet geloofwaardig meer (medewerkers die aan de staart van nepvisjes lopen te trekken). En daarnaast het verhaal zo slecht gewoon....zoveel dingen die niet logisch zijn of niet kloppen... Hoe is het mogelijk dat mensen hiervoor gemiddeld een 6,2 voor geven...dan heb je volgens mij weinig verstand van films....een dikke 1 meer is ie niet waard.....[/quote] Ben er mee eens maar RTL 7 kan er eigenlijk niet omheen ze kopen een pakket films voor een zekere uitzend prijs en zijn dan ook verplicht de bagger films die in het pakket zitten ook uit te zenden.

  als reactie op de film Piranha Part Two: The Spawning

 • [quote=Eerlijk]Vergezocht en overgewaardeerd.[/quote] Precies. Amen over en uit.

  als reactie op de film Training Day

 • Wel eerlijk is eerlijk deze remake is bijzonder slap.

  als reactie op de film The Poseidon Adventure

 • [quote=wo2-freak]Wat was dit een saaie film zeg... identity was nog goed, Ultimatum was gemiddeld maar deze is de slechtste[/quote] Geheel mee eens, met alle respect voor Matt Damon maar de personage die hij speelt komt niet echt overtuigend over.

  als reactie op de film The Bourne Supremacy

 • Ja maar dromen zijn bedrog maar wat mij betreft droom maar lekker door.

  als reactie op de film Finding Neverland

 • [quote=BeePee]Ik moet toch zeggen dat ik het hier met de minderheid eens ben. Het is allemaal zeker mooi opgezet, zeer goed camerawerk en de acteurs zijn ook prima. Depp is sowieso een van mijn favoriete acteurs, maar ik vond de film zo vreselijk voorspelbaar en slecht. Heb hem in de bioscoop gezien, wel afgekeken, maar wist na een half uur al wie er nou achter zat. Dat vond ik zelf een beetje jammer, ik hou namelijk wel van films die je echt moet blijven kijken tot het einde om te weten wie erachter zat. Dat was bij deze dus absoluut niet het geval! De film krijgt van mij een 3, omdat het er allemaal wel mooi uit zag![/quote] Amen, over en sluiten.

  als reactie op de film Sleepy Hollow

 • [quote=Buzzer]Ik snap niet waarom zoveel mensen negatief doen over deze film!? Het verhaal is erg origineel en bezit genoeg actie. Nouja, misschien wordt de film op het einde een beetje voorspelbaar, maar daar valt nog mee te leven. Misschien is het Ben Affleck die film naar beneden trekt?! [rating 4][/quote] Daar sla je de spijker op de kop !! Het is inderdaad Ben Affleck die deze film verpest met zijn ongeïnteresseerde acteerprestatie alsof hij 10 maal moet nadenken wat hij zeggen moet. Alle lof aan Uma Thurman die door haar sterke rol de film uit de modder haalt.

  als reactie op de film Paycheck

 • [quote=kurtje]In een soort Frikandel boren maar het midden van de Aarde aarde? Yeah Right :r!!!!!!!!! Zolang het geen zaterdag is en je nog geen krat bier gedronken hebt. Moet je deze film maar mijden.[/quote] Ha,ha,ha leuk gebracht en ook de waarheid ook. Het is een bar slechte rampenfilm en diegene die het goed vinden, mogen hun mening ook geven hoor, maar dan hebben deze mensen waarschijnlijk nog nooit een goede rampenfilm gezien.

  als reactie op de film The Core

 • Een erg flauw vervolg van Meet the Parents en ook als eerder vermeld zelfs Dustin Hoffman zette een aardig karakter neer maar kon ook echt niet boeien. De IMDb cijfer 6.4 is nog genadig.

  als reactie op de film Meet the Fockers

 • Teleurstellende film, had er meer van verwacht maar helaas.

  als reactie op de film Gone in Sixty Seconds

 • [quote=de anomalie]Welke diepgaande filosofie je ook op Tarantino's films loslaat, het blijft wat mij betreft onbegrijpelijke lege pulp. Je zit de hele tijd te wachten tot het (een beetje) interessant word, maar dat wordt het niet. Ook Kill Bill is het celluloid niet waard waar ie op is gemaakt. Hij valt hoogstens in de categorie 'ergernis is ook een vorm van vermaak', en is net niet slecht genoeg om in ieder geval nog lachwekkend te zijn. Voor goeie vechtscenes met mooie vrouwen kan je (veel) beter naar The Matrix kijken met Carrie Ann Moss, en als je je wilt amuseren met veel bloed moet je Brain Dead opzetten.[/quote] Amen.

  als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

 • [quote=::DFC::Nohands[NL]]Ik vindt Marlon Brando ook geen superacteur met alle respect..... Maar wat betreft deze film die ik best wel goed vindt en spannend, inbrekerfilms zijn altijd wel leuk, vooral de opbouw naar de inbraak toe is altijd gaaf om te zien. Norton en de Niro zijn een goed koppel, kortom leuke film om naar te kijken!![/quote] Inderdaad geheel mee eens.

  als reactie op de film The Score

 • Dit is zonder meer de beste verfilming over Buddy Holly. Erg jammer dat die Oscar alleen bij een nominatie bleef had echt beter verdiend.

  als reactie op de film The Buddy Holly Story

 • [quote=johannes]Beste film die ik in jaren heb gezien. Geen moment verveling. Muziek is natuurlijk wel in de hoofdrol maar er is genoeg buiten dat wat deze film zo mooi maakt.:)[/quote] Geheel mee eens.

  als reactie op de film Masked and Anonymous

 • Een doodgewoon verfilmde toneelstuk dat echt slaapwekkend is behalve wat goed acteerwerk dat het geheel nog enigszins draagbaar maakt. 4/10

  als reactie op de film Manderlay

 • [quote=Jildert]Het suggestieve is wel goed uitgewerkt maar het vreemde, droge acteerwerk sprak me niet zo aan en het einde is een echte afknapper.[/quote] Kan het niet beter onder woorden brengen, geheel mee eens.

  als reactie op de film Signs

 • [quote=Biff Tannen]Dankzij deel 4 in iedergeval officieel niet meer de minste Die Hard, al heb ik Die Hard 2 altijd al gewoon tof gevonden en snap ik niet waarom zoveel mensen Die Hard 2 zo slecht vinden. John McClane is nog steeds cool en alle favoriete acteurs zitten er ook nog in. Alleen de bad guy is ietjes minder, maar goed deel 2 heeft dan weer de T-1000 als bijrolletje![/quote] Inderdaad geheel mee eens.

  als reactie op de film Die Hard 2

 • [quote=bijna2mtr]Ik heb deze film meermaals gezien en vind 'm zeer sterk. Uitermate spannend en (wederom) een geweldige rol voor Morgan Freeman. Nou ben ik wel 'n beetje fan van die man en de rol zou het ook heel goed doen met een andere acteur, maar Freeman doet het zoals alleen hij dat kan. Over Shawshank moet je het hier niet hebben. Dat is een Kunstwerk op zích.[/quote] Amen.

  als reactie op de film Kiss the Girls

 • [quote=JawadThaMotownMaster]Fock veel te laat! BBC moet echt iets doen aan hun uitzend tijden. Uur verschill maakt opzich niet uit[/quote] Maar de BBC is Brits en zal echter geen rekening houden met het Nederlandse tijdsverschil. En de Britten betalen wel een fors bedrag voor hun kijk & luistergeld, of te wel licentie. De film is trouwens best goed en je kan het toch altijd opnemen op een dvd of video recorder ? als je die niet tot je beschikking heb ja dan houdt het op. Best een goede verfilming van een Stephen King boek.

  als reactie op de film Needful Things

 • Een goede docu film maar brengt eigenlijk niets nieuws want de beelden van de gezonken Titanic waren er al veel eerder. Zeker levert het weer wat geld op in het laadje. Wat betreft ,the greatest 3D adventure ever filmed, moet je echter met een korrel zout nemen, als docu heeft het maar één nominatie gehad maar echter niet gekregen.

  als reactie op de film Ghosts of the Abyss