*Tommy!* Avatar

*Tommy!*

Laatste reviews

U-571(2000)

"...Ik baalde opzich wel beetje toen ik zag dat deze op tv kwam, ik had em namelijk net vorige week gekocht :P Beetje jammer, want het is niet écht een..."

40 Days and 40 Nights(2002)

"...Deze is echt zooooo slecht, te saai, te overdreven, te nep, te voorspelbaar en zo zou ik nog door kunnen gaan als ik niet de helft van de film andere..."

Laatste reacties

"...Geweldig, al die reacties die mensen elkaar geven. Ik vind de film prachtig. Maar denk dat mensen die deze film niet trekken bijvoorbeeld blades of glory en Ron Burgundy ook niet leuk vinden. Ik ben fan van Will!..."
Elf
"...Te naar om naar te kijken, maar daardoor geniaal. Prima film! Alleen die scene met die honkbal en die tand :s..."
Freddy Got Fingered
"...Ik vond deze film erg ongeloofwaardig in beeld gebracht. De scene waar Cage het gebouw in gaat terwijl alle gewonden naar buiten gaan vond ik in één woord NEP. Vind Cage ook teveel de held uithangen. Niet prettig kijken...."
World Trade Center
"...[quote=Mcjansen]lachwekkende slechte film, tijdens het kijken van deze film deed ik een wedstrijdje met een vriend van me, wie herkent de meesten fouten.... :P[/quote] Zo slecht dat het eigenlijk wel weer grappig wordt d|^_^|b..."
National Security
"...Goede boodschap, maar bah bah de manier waarop het gepresenteerd wordt. Zoals met die hoogwerker :S Zitten ook nogal wat drogredenen in, beetje gekke redeneringen af en toe. Om maar eens met Rutte te spreken: "Hij verteld de wereld dat het zo slec......"
An Inconvenient Truth

laatste ratings

6,9
Syriana (2005)
Syriana (2005)
6,4
Elf (2003)
Elf (2003)

watchlist

*Tommy!* heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.