Crack Avatar

Crack

Laatste reviews

Sex Traffic(2004)

"...Deze film wordt in 2 delen uitgezonden, 9 mei volgt dl.2. Daniel Appleton is een researcher van een Londense mensenrechtenorganisatie. Hij..."

Laatste reacties

"...De beschrijving klopt niet, dit is een televisiefilm die nog niet op IMDB staat. Voor juiste info, zie [url]http://www.vpro.nl/programmas/Telefilm/Hope.html[/url]...."
Hope
"...Gezien als 3-delige TV-serie. 'De Zaak Alzheimer' heb ik nog ergens op DVD liggen, dus die zal ik binnenkort ook maar eens bekijken. Momenteel wordt aan een vervolg (en slot) gewerkt, dus t.z.t. zullen de 3 films wel gebundeld uitgebracht worden...."
Dossier K.
"...Een slechte kerstfilm in april! :N..."
Jingle All the Way
"...Hoewel kinderen de hoofdrol spelen, is dit absoluut geen kinderfilm. Origineel script en goed uitgewerkt. Hoewel ik nog nooit van deze film gehoord had, reken ik 'm nu tot één van m'n favorieten...."
Let the Right One In
"...Die flashbacks hadden van mij niet gehoeven. Overigens een sterk script met een goede cast, maar toch bleef ik achter met het gevoel dat er meer in gezeten kon hebben. [spoiler]Ook de afloop van de jongste broer (EH) wordt niet echt duidelijk.[/sp......"
Before the Devil Knows You're Dead

laatste ratings

watchlist