Scary Movie 3 (2003)

Reload for a third shot

Reviews (3)

Almer

Avatar

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar de eerste paar minuten van Pamela en Jenny waren eigenlijk nog het leukst, tenminste... ...als je the Ring hebt gezien. Dat geldt overigens ook voor de rest van de film. Voor de rest had ik nog hoop dat Charlie Sheen en Leslie Nielsen nog wat respectievelijke Hot Shots- en Naked Gun-humor zouden toevoegen, maar ik vond de meeste grappen eigenlijk te flauw voor woorden, en meer een herhaling van de eerste films. Maar goed, als je deel 1 en 2 kent, weet je wat je in huis haalt... ;)

Liedje

Avatar

Ik vond dit echt een bager film, ben er samen met mijn vriend heen geweest, en we zijn er nog net niet uitgelopen, ik viel bijna in slaap man :Z. typisch van die flutte amerikaanse humor. Kan wel merken dat de regie anders is.
echt geen aanrader,
en ik vind het bullshit als je dan zegt dat ik of de andere geen humor hebt, we hebben gwoon een beter gevoel voor humor, en niet voor die slappe shit!!!

tha-koot

Avatar

Ik heb een tip voor degene die deze film helemaal niet grappig vinden.....

ga je leven wijden om Humor te zoeken

deze film is zeker wel grappig zeker dat stuk
waarin ze 8 mile na gaan doen en dat George dan de mensen (negers) bedankt met een buiging en dat dan ze witte muts van ze trui over hoofd gaat en hij dan een member van de ku klux klan lijkt, voor al die negers