Almer Avatar

Almer

Laatste reviews

Scary Movie 3(2003)

"...Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar de eerste paar minuten van Pamela en Jenny waren eigenlijk nog het leukst, tenminste... . Voor de rest had..."

The Last Samurai(2003)

"...Ik weigerde destijds om deze in de bioscoop mee te gaan kijken. Leek me weer zo'n typisch heroisch hollywoodverhaal, maar dan in Japan. Ik zat ernaast..."

Laatste reacties

"...Maar, voor wat betreft Robots: Nemo overtreft ie niet, en Ice Age ook niet, waar ik toch wel erg om moest lachen. Misschien dat 'scrat' in Ice Age 2 iets kan goedmaken, hopelijk verprutst de nieuwe regisseur dit niet... De recensie sluit in elk geval......"
Robots (OV)
"...Ha ha. Casper van Diem doet ook mee, zegt al genoeg. Als je wil dat de film bekeken wordt, zet je die natuurlijk helemaal onderaan de credits......"
Python
"...Was goed te doen. Als je minimaal een "Blade Runner" verwacht, kun je 'm beter overslaan natuurlijk. Maar, als je er zonder vooroordelen aan begint, is de film best goed door te komen..."
I, Robot
"...Gisteren ook gehuurd, en kennelijk heb ik er vooraf al teveel goeds over gehoord om 'm nu nog zo hilarisch te vinden. Het hele eerste deel is prima, zit goed vol met een paar leuke momenten (waarvan de leukste fragmenten al op TV te zien zijn geweest......"
Shouf shouf habibi!
"...[quote=psycho89]KICKE HORRORFILM!:Y niet voor watjes en mietjes:-S en heel erg cool! T+) moet je gewoon gezien hebben!:W[/quote] Dan zal ik het als iemand die geen kenner is waarschijnlijk niet snappen. De film zit vol met onverklaarbare dingen [s......"
Cabin Fever

laatste ratings

Almer heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Almer heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.