Gothika

Gothika (2003)

Not Alone.

Reviews (5)

boeliebab

Avatar

Wat een slechte film zeg.. Alles was erg voorspelbaar en Halle Berry is hmm.. geen goede actrice om het maar netjes uit te drukken...
Er waren ook teveel dingen onlogisch/ niet realistisch, en voordat ik overspoeld word met reakties van dat die geesten enzo sowieso niet realistisch zijn: daar heb ik het niet over. Ik doel op dingen als waarom geen enkel persoon erop komt haar te gaan zoeken wanneer ze naar huis is gevlucht, maar waarom er wel genoeg politie ineens op komt dagen in dat andere, voor hen waarschijnlijk zeer onbekende plaatsje op het einde.. om nog maar te zwijgen over waarom ze uberhaupt in de inrichting komt waar ze tot daarvoor nog de psychiater was... gewoon domme onlogische dingen die je je bij een goede film niet afvraagt, omdat die 'fouten' in goede films simpelweg niet gemaakt worden.

ViP

Avatar

Deze film vind ik dus niks aan :r

bdoel alle Thriller stukjes wat voor komen, zijn gwn wat effecten en beelden die snel terug komen.. en van zoon film en cast verwacht ik dus meer.. en de verhaal is ook zoo played.

dus vind deze film slecht, maarja het is nog wel te bekijken.. maar het is zoo voorspelbaar. een vrouw wat niks heeft gedaan en toch wordt beschuldigd van de moord op haar echtgenoot.
enjah komt in de cel terecht met wat drame....
bdoel die script heb ik 4/5 jaar trug gezien.

sharon

Avatar

Goed script. Het is een verhaal dat goed in elkaar steekt, alleen mist het de diepgang. Er zitten genoeg schrikstukken in de film, maar er wordt niet genoeg op ingewerkt, waardoor de film het net niet heeft. Hij is niet eng, zoals de meesten zeggen. Het is een leuke film, maar mist de final touch. De film krijgt meer credits dan hij verdient. Gewoon een leuke film om thuis op de bank te kijken.

Konami

Avatar

Ik heb even opgezocht wat het betekende, maar kon het niet vinden... Ben wel benieuwd..

Hmm, er zaten idd een paar scene's waarvan ik dacht oke moet dat nou...?
Maar ik vond de film best wel oke.. niet super... maar alle Ingrediënten zaten er in, om het in iedere geval spannend te maken.. En ja, je hebt gelijk wat betreft de vragen die er bij zijn gekomen, maar.. soms.. heel soms is juist mooi als je na een film over dingen gaat praten, vragen die onbeantwoord blijven.. (denk aan koffertje in Pulp Fiction)

Konami

fhopman

Avatar

Ik snap niet waar al die negatieve reacties vandaan komen, ik ben er nl. vrijdagavond geweest en ik vond het een fantastische film. Goed verhaal (ik kan het niet verzinnen), goed acteerwerk van de hoofdrolspelers. Ik had het er echt niet achter gezocht dat het zo zou eindigen. Ik heb weer in geen tijden zo een goede thriller/horror gezien..........
Ik schrok me soms dood van bepaalde momenten en als ik schrik dan is het echt wel onverwachts en goed.
Je moet er niet naar toe gaan als je het aan je hart hebt.
Voor de rest is me geen fout opgevallen. Maar dat heb je toch wel in elke film??
Misschien hebben veel mensen hem niet begrepen.
Ja hoor, voor mij een topper!!!!!!!
T+)