fhopman Avatar

fhopman

Laatste reviews

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull(2008)

"...Wat een gezeur over dat de film niet goed is. Je weet toch wel wat je kan verwachten. Ik vond hem in iedergeval wel leuk en je ziet dat de..."

My Big Fat Greek Wedding(2002)

"..."Gus gelooft dat alle kennis afkomstig is uit Griekenland. De familie van Gus doet er alles aan om hem duidelijk te maken dat je niet Grieks hoeft te..."

Bridget Jones: The Edge of Reason(2004)

"...:Y Zeer leuke film en net zo leuk als de eerste film. Nou is het wel zo dat ze hier wat meer dingen in doet en bij de nummer 1 weet je niet wat je..."

Gothika(2003)

"...Ik snap niet waar al die negatieve reacties vandaan komen, ik ben er nl. vrijdagavond geweest en ik vond het een fantastische film. Goed verhaal (ik..."

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl(2003)

"...Johnny Depp als Captain Jack Sparrow fantastische rol waarin hij zelf heeft verzonnen om een beetje als homo te acteren. Ik heb veel films van hem..."

Laatste reacties

"...Je ziet toch dat de kwaliteit van nu beter is met special affects dan 13 jaar terug??? Als je dat niet eens ziet. Ik vond het in iedergeval wel beter dan de vorige films. Typische Indiana Jones film...."
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
"...Ja hoor, prachtige film. Die moet je echt kijken of opnemen. Ik heb hem 1 keer gezien, hij is heel goed, maar wel een beetje zielig. [spoiler]Op een gegeven moment moet ze kiezen tussen haar 2 kinderen. Tja.....en hoe kan je nu tussen je eigen ki......"
Sophie's Choice
"...:) Ik heb gelezen dat het einde zielig bleek te zijn. Maar ik vond het gewoon een goed einde. Ik had verwacht dat er nog wel een aantal dood zouden gaan. Voor de rest een hele goede film en zit goed in elkaar. Eerlijk gezegd kijk ik ook door A......"
The Lord of the Rings: The Return of the King
"...:Y Echt een hele leuke film!!!! net zo leuk als notting hill en bridget Jones. Ik heb echt genoten van Hugh Grant en Colin Firth (mijn favorieten!!!) Velen van jullie zeggen, niet de moeite waard, maar je moet maar gaan kijken want hij is echt......"
Love Actually

laatste ratings

fhopman heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

fhopman heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.