The Day After Tomorrow (2004)

The End of the World was just the Beginning

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (6)

Masterbrain

Avatar

Als dit op 21/12/2012 gebeurt in een van de 193 staten die de Aarde telt dan zal dat mij niet verbazen ...neem als voorbeeld de overstroming van Pakistan in 2010 en dat gebied is 7 keer Nederland met 17.743.645 miljoen inwoners , met een schade ramp van 15 miljard dollar..moet je nagaan.

Reggiseur Emmerich kan alleen maar rampenfilms maken verder is het een lariekoek verhaal met elke film , maar ach wat geeft het , want het bied tenminste wel pure Entertainment.

Nu nog een verfiming over Tsunami en Haiti , want de Overstroming film hebben we al.

DVD-maniac

Avatar

Dit is zo'n film die het moet hebben van de special effects. Realiteitsgehalte blijft echter ver onder de maat. Alsof ons klimaat binnen een paar weken in 1 keer veranderd tot een ijsklimaat. De boodschap die deze film brengt is wel duidelijk maar word niet overtuigend en realistisch overgebracht. Jammer, want dan had het een mooie film kunnen zijn. Maar toch, de ijsgolf en de hoge vloedgolf die New York overspoeld zijn toch mooie scenes die het weer een beetje goed maken.

vanRenen

Avatar

Erg mooie film, met goede special-effects. Voordat ik em zag dacht ik dat je onmogelijk een echt mooi goed beeld van 5 orkanen die door de stad razen kon krijgen, maaaar ze hebben het toch heel aardig gedaan. Vette film, maar toch stoor ik me dan weer aan die stomme teksten die de acteurs krijgen voorgeschoteld. Kan ook aan mij liggen hoor, maar deze vind ik altijd zo dom --> ''vrouw: Tell me he's allright ...man: He's allright'' :|

spiderhouse

Avatar

Ik heb em gezien een week naar de release en ik kan je dit zeggen.
deze film is wel leuk en aardig maar gaat maar om 1/3 deel om de ijstijd.
de andere 2 gaan over hoe de held een meisje krijgt en over de redings acktie van de hoofdrol speler.
de dag ervoor ben ik naar troy geweest en die beviel me beter.
het is niet dat ik daze film niet leuk vind ofzo maar ik had er van te voren al niet veel van verwacht en hij was nog erger.

T2

Avatar

De film is zeker de moeite waard aangezien die overstomings-scene van Manhattan toch echt een volle minuut langer duurt dan in de trailer. Verder is het gegeven van het verhaal best goed en zou daar een leuk verhaal bij verzonnen kunnen worden.

Alleen jammer dat ze dat niet echt doen en dat de moraal op een Jerry Springer achtige wijze nog eens achteraan wordt verteld. :r

Voor de duidelijkheid: SFX zijn goed, maar zo'n 10 euro voor die paar minuten spectacel is wel erg veel geld.

Durkie

Avatar

Ik heb 'm gisteravond gezien! Ik had er zin in, ik had er al een tijd op gewacht...

Het resultaat is bij vlagen adembenemend! Echt schitterende visuele effecten, echt heel overtuigend en overdonderend. Maar als je alle trailers hebt gezien, mis je heel, heel erg weinig, als je uiteindelijk beslist 'm niet te gaan bekijken...

Natuurlijk kan een trailertje op je schermpje, niet de belevenis evenaren van de bioscoop, waar het geluid ook nog eens meewerkt. Maar er is helemaal niks verrassends meer aan... wat natuurlijk een beetje een teleurstelling is!

Mijn advies: bewaar je geld voor iets anders en download de trailers nog maar weer 's en kijk ze achter elkaar aan!