DVD-maniac Avatar

DVD-maniac

Laatste reviews

The Nanny Diaries(2007)

"...Ik vond Scarlett Johansson iets te tuttig overkomen in deze film. Ik weet dat ze een bescheiden rol als nanny moet spelen maar voor mijn gevoel iets..."

The Cold Light of Day(2012)

"...Nog nooit gehoord van deze film. Wat ik vreemd vond, was dat er geen rolverdeling in de tv-gids vermeld stond. Het verhaal klonk wel aardig dus dacht..."

Real Steel(2011)

"...Ben een tijdje niet meer in de videotheek geweest dus deze film heb ik gisteren pas voor het eerst op tv gezien. Ik vond het een hele leuke sf-film...."

Mega Shark vs. Giant Octopus(2009)

"...Zeer matige sf-film. Zelfs met CGI lukte het niet om deze film nog enigszins spannend te maken. Het verhaal zelf is al een flop, laat staan de titel...."

Bruce Almighty(2003)

"...Ik ben niet een die-hardfan van Jim Carrey maar de grappen in deze film vond ik erg komisch :E. Wat voor mij echter een domper werd, is dat Jim Carrey..."

Laatste reacties

"...[quote=xtreme_guitar]oke oke oke oke!!! Ja, het is een prima film. Ik kan alleen die diplomaat niet uitstaan, vooral dat stukje op het eind, als hij Riggs neerschiet. Op de manier zoals hij "diplomatic immunity" zegt, brrrr! Verder vind ik het een......"
Lethal Weapon 2
"...Heb de film gisteren bekeken in de bioscoop en vond het juist een geweldige, spectaculaire en spannende film. Een prima opvolger van deel 1 die ik meer een lachfilm vond als een SF-film. Misschien heeft het te maken met het bioscoop-effect of ben ik......"
Independence Day: Resurgence
"...Eén keer gezien en volgens mij heb ik de film niet eens afgekeken. Die kids acteren nog het slechtst. Soms zo nep, ongeloofwaardig en met weinig gevoel. Kan me geen scene herinneren die ik leuk vond...."
Are We Done Yet?
"...Een doorsnee vliegtuig-actie film zoals er zoveel van zijn. Beetje het standaard verhaal met als pluspuntje actie-scenes van Wesley Snipes. En Bruce Payne vind ik een prima bad guy wat deze film weliswaar boeiend genoeg maakt om naar te kijken maar n......"
Passenger 57
"...Kan me alleen herinneren dat deze film nogal saai en langdradig was. Alleen het eind vond ik meesterlijk [spoiler] Rebellen worden geroosterd met napalm o.i.d. [/spoiler]..."
Tears of the Sun

laatste ratings

watchlist

DVD-maniac heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.