Lucía y el sexo

Reviews (4)

ambertjuu

Avatar

Wanneer je doelloos van scene naar scene zapt..lijkt het een hele platte film, wat verwijst naar de titel (lucia en seks). Maar als je van begin af aan beboeid naar deze film kijkt, is het een fantastische film met een bijzonder verhaal. Het is een verhaal 'in een verhaal'..ik vind overigens dat veel Spaanse films dit hebben. Een absolute aanrader voor wie deze nog niet gezien heeft! ..Lucia i l sexo is tevens niet voor niets opgenomen in de 'film quallity collection'. Veel kijkplezier!

filmsmurf

Avatar

Deze film heb ik nog niet gezien, maar wel al een tijdje op mijn lijstje staan om nog te kijken. Ik was dus ook blij verrast de film tussen het rijtje films van vandaag te ontdekken.

Alleen waar zijn die Belgen nu helemaal mee bezig? De ene goede film na de andere film zenden ze uit op Canvas (waarvoor HULDE), maar wat een achterlijk tijdstip. Maandagnacht van 01.00 uur tot 03.05 uur. Welke mongool is bij Canvas verantwoordelijk voor de tijdsindeling van de programma's. Willen ze soms dat niemand kijkt?

Misschien gaan ze volgende week wel films uitzenden tussen 02.30 uur en 04.45 uur?

Glue

Avatar

Ik had em gezien in et filmhuis. Had er veel over gehoord, dus ik had aardig wat verwachtingen, maar ik vond et toch niet echt goed. Komt omdat ik toch ook moeite had om et te volgen op een gegeven moment. Er gebeurde namelijk iets dramatisch in de film, zonder dat et in beeld werd gebracht. Dus ik zat een hele tijd te denken van, heb ik nou iets gemist ofzo?
Het is dus heel poetisch allemaal en aangezien ik niets heb met poezie, sprak het me niet aan.
Twee plus punten dan toch, Paz Vega :~ en de cinematografie.

Misschien geef ik deze film wel een tweede kans als ik Tom Tykwers beste film tot nu, Winterslafer, niet kijk, die draait ook vanavond op hetzelfde tijdstip }:

sjemsjem

Avatar

Typisch filmhuis film. Ik heb hem niet zo lang geleden gekeken en ik moet eerlijk zeggen dat het me is tegen gevallen. Nu ben ik niet echt een grote filmhuis fan (maar ben ook niet echt een action junkie), maar zwoel vond ik hem allerminst. De titel wekte een heel ander indruk dan de film zelf bij mij heeft achtergelaten. Als je wel filmhuis fan ben moet je kijken, anders kan je het gerust voorbij laten gaan. Plot is inderdaad drie keer niks, iets te toevallig allemaal.

[rating 2.5]