filmsmurf Avatar

filmsmurf

Laatste reviews

Lucía y el sexo(2001)

"...Deze film heb ik nog niet gezien, maar wel al een tijdje op mijn lijstje staan om nog te kijken. Ik was dus ook blij verrast de film tussen het rijtje..."

Die Hard with a Vengeance(1995)

"...Deze films behoren niet echt toe tot mijn favouriete genre. Die Hard III is hier echter een hele goede uitzondering op. Geinig plot en strakke..."

The Discovery of Heaven(2001)

"...Ik was niet bijster onder de indruk van de film en ook niet van het boek. Ruim 900 pagina's Mulischiaanse encyclopediewijsheden en andere trivia. Het..."

Laatste reacties

"...Geweldige film. Absolute aanrader. Peter Sellers op z'n best. De Oscar werd net voor z'n neus weggekaapt door Dustin Hoffman in Kramer vs. Kramer. Jammer, beide films recent weer gezien en Peter Sellers vertolking blijft boeiend...."
Being There
"...Ga film zeker kijken. Volgens mij is dit een eerdere film van de regisseur van 21 grams...."
Amores perros
"...Gelukkig wordt deze film weer uitgezonden. Ik vond het wel vreemd dat geen enkele omroep deze film een week eerder uitzond op de 250 geboortedag van Mozart en tevens het begin van het grote Mozartweekend. Enfin, beter laat dan nooit. In ieder......"
Amadeus
"...[quote=gandalf the white]vindt je. het zou me niets verbazen als je ze alle twee zou zijn.[/quote] Waarom? Omdat er twee mensen zijn die King Kong vonden tegenvallen en beide de mening zijn toegedaan dat in een discussie argumenten gebruikt moeten......"
King Kong
"...[quote=gandalf the white]dat jullie het helemaal eens met elkaar zouden zijn.[/quote] Gut, gut, wat knap van je...."
King Kong

laatste ratings

filmsmurf heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

filmsmurf heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.