Driven

Driven (2001)

Welcome to The Human Race

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

De film heeft een zwak verhaaltje, maar de racebeelden zijn wel spectaculair, niet verwonderlijk alle wagen worden bestuurd door echte Indycar- en Formule 1-piloten.
Maar ook bij de races klopt niet alles.. in de film wordt op een gegeven moment gestart in de kletsende regen, in werkelijkheid wordt een Indyrace (waarover het in deze film toch gaat) gestart met regen, zelfs een Formule 1-race wordt heden ten dage niet gestart in een regenbui zoals ze in de film wordt getoond.
Maar de foutjes buiten beschouwing gelaten, het blijven wel mooie racebeelden, meer moet je van de film niet verwachten.

Filmwolfje

Avatar

Heb echt mijn best gedaan om deze film van het begin tot het einde uit te kijken, maar het vlees is zwak en heb een aantal keren gezapt... wat een tenenkrommende slechte film... een soap-serie is nog beter... Stallone heeft volgens mij waarschijnlijk geprobeerd om deze film ook voor het vrouwlijke publiek aantrekkelijk te maken, maar heeft de plank echt volledig misgeslagen... ik snap trouwens niet dat FilmTotaal deze film een ster heeft gegeven... jullie moeten als filmkenners echt jullie ogen uit jullie koppen schamen... weg met die ster... alsjeblieft... ik smeek het jullie... op mijn knieen... haal dat ding weg... dit is een film die vermeden moet worden [rating 0].

PS. wel grappig om te zien dat een hoop markante figuren in de Formula1 te herkennen zijn in deze film:
Beau Brandenburg -> Michael Schumacher?
Jimmy Bly -> Kimi Raikkonen?
Carl Henry (Burt Reynolds) -> Frank Williams?
Memo Moreno -> Barrichello? of Montoya?
Maar als je formula1 fan bent, moet je deze film helemaal vermijden... echt slecht... (de wagens hier hebben een versnellings-pook:|)